Eduard Hellvig va fi audiat marţi de Comisia parlamentară de control al SRI

| 24 feb, 09:08

Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat marti, la ora 10,00, de Comisia parlamentara comuna pentru controlul Serviciului Roman de Informatii (SRI), urmand ca Birourile reunite ale celor doua Camere sa stabileasca miercuri cand va avea loc votul, scrie Agerpres.

"Birourile permanente reunite, consultandu-se cu reprezentantii comisiei pentru controlul SRI de la nivelul Parlamentului, au stabilit ca marti, la ora 10,00, va avea loc audierea domnului Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI. Miercuri, la ora 13,00, Birourile permanente reunite vor lua in discutie, dupa ce vor primi raportul comisiei SRI, convocarea celor doua Camere pentru vot", a anuntat luni vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu, la finalul Birourilor reunite.

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a fost propus, joia trecuta, de presedintele Klaus Iohannis pentru postul de director al Serviciului Roman de Informatii.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU a ieşit la film, ELENA UDREA a aflat că poate fi arestată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 10:37
Liviu Raduta
GOGULE SPERAM SA NU FI SI TU ** CORUPT **.
24 feb, 09:43
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ