Efect neştiut: ce se întâmplă dacă te ungi pe faţă cu SMÂNTÂNĂ

| 11 noi, 2014

Femeile si chiar barbatii folosesc tot felul de retete naturale pentru a avea un ten cat mai frumos si curat.

Graţie smântânii veţi scăpa de problema tenurilor pătate sau a celor palide şi ofilite. Reţetele indicate în acest sens sunt următoarele:

- Pentru ten pătat - două linguriţe cu smântână şi o linguriţă cu zeamă de lămâie.

- Pentru ten ofilit - amestecaţi o lingură cu smântână cu miezul unei banane foarte coapte şi sucul de la o jumătate de portocală.

- Pentru puncte negre - realizeaza o pasta din malai si smantana. Intinde compozitia pe fata si, cu ajutorul degetelor, maseaza prin miscari circulare timp de 5 minute. Insista in special in zona fruntii, a nasului si a obrajilor (zona T). Dupa ce ai terminat, clateste cu apa. Astfel, scapi atat de punctele negre inestetice, cat si de celulele moarte de pe fata.

-- Pentru orice tip de ten - ai nevoie de jumătate dintr-o banană bine coaptă zdrobită și amestecată cu o lingură sau două de smântână. Se întinde pasta cea dulce pe toată fața, pe gât și decolteu și se lasă la odihnă vreo 20-30 minute. Nu aștepta să se usuce pentru că nu se va întâmpla. Clătește apoi cu apă călduță și admiră-ți tenul hrănit și luminos. Aplică o cremă hidratantă bio și gata.

Dacă eşti fumătoare, un prim remediu pentru refacerea tonusului pielei faciale este aplicarea unei masti facute din fructe de crusin si smantana. Amesteca fructele de crusin cu o lingura de smantana, aplica amestecul pe fata si lasa-l asa timp de 15 minute. Pentru a da rezultate, trebuie sa faci aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana. De asemenea, poti sa amesteci foi de aloe vera cu miere si sa intinzi amestecul pe fata si gat. Si o masca facuta din morcov si curmale te ajuta, pentru ca sunt bogate in antioxidanti si beta-caroteni care sunt esentiali pentru tenul unei fumatoare.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente!
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
11 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]
11 noi, 2014
violeta
Oferte de lucru absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 noi, 2014
gigi
loc de munca
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ