Efecte EXTRAORDINARE! ELIXIRUL TINEREȚII se poate prepara chiar la tine acasă

| 30 oct, 2014

Dupa utilizarea acestui elixir, vederea se imbunatateste in mod semnificativ, pielea devine neteda si elastica, iar parul capata stralucirea si grosimea de alta data.

 

Elixirul secret al tineretii – Reteta

 

Ingrediente:

 

• Ulei de seminte de in – 100 ml

• 2 lamai

• 1 capatana mare de usturoi

• 0.5 kg miere

 

Preparare si dozaj

 

Curata usturoiul si adauga-l in blender impreuna cu o lamaie decojita si cu o lamaie intreaga. Mixeaza ingredietele. Adauga mierea si uleiul de in si mixeaza din nou. Elixirul se pastreaza intr-un recipient de sticla inchis ermetic, in frigider. Ia o lingura de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese.

 

Uleiul de seminte de in este considerat a fi un aliat al sanatatii feminine. Uleiul de seminte de in este foarte bogat in hormoni vegetali, contine acid linoleic (omega6), acid oleic (omega9), acid gras palminic si mai mult de 50% din cantitatea de acizi grasi pe care ii contine este compusa din acid alfa-linoleic, ceea ce-l face sa fie cea mai bogata sursa vegetala de acizi grasi omega3 (contine de doua ori mai mult omega3 in comparatie cu uleiul de peste), potrivit e-dimineata.ro.

 

Uleiul de seminte de in este cea mai bogata sursa vegetala de lingani, antioxidanti foarte importanti, care, in combinatie cu lamaia curata ficatul si conductele biliare

Sanatatea ficatului tau este principalul factor care contribuie sau nu la tineretea organismului tau. Vitamina C pe care o intalnim in continutul lamailor este antioxidantul perfect. Aceasta intareste sistemul imunitar si vasele de sange. Usturoiul elimina parazitii si curata vasele de sange, iar mierea ii ofera organismului tau cantitatea optima de micronutrienti, care, ajunsi in sange, iti intineresc intregul organism.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ