Efectul Şova asupra lui Tăriceanu: Plângere penală împotriva şefului de la Senat

| 27 mar, 12:15

PMP va depune, vineri, la Parchetul General, o plângere penala pentru 'abuz in serviciu' pe numele lui Calin Popescu Tariceanu in urma procedurii de vot de la ridicarea imunitatii lui Dan Sova.

"Având în vedere faptele grave de abuz în serviciu ale Președintelui Senatului, domnul Calin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, în cazul procedurii de vot pentru ridicarea imunității senatorului Şova, voi depune astăzi la ora 13.00, o plângere, penală la Parchetul General împotriva celui care trebuie să vegheze la respectarea legii, nu la încălcarea ei", a anuntat, vineri, presedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, prinsă cu rața-n gură

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 03:10
Ana
-//-
De ce nu depune PMP un denunt sau o plingere penala la DNA impotriva lui Basescu si Udrea pentru abuzuri crase in serviciu . Cit tupeu si cita nesimtire sa se atinga de singurul si adevaratul aparator ale notiunii de liberalism si anume d-nul Tariceanu, un politician elegant, cult si serios in tot ceea ce a facut sau ceea ce face. Rusine sa le fie. PMP-ului le plac mafiotii basisti si pe cel mai corupt mafiot de dupa revolutia din 1989. Fiecare pasare pe limba ei piere.Veti iesi pe usa din dos a politicii romanesti ca si PNL-ul daca nu se debaraseaza de toti dar absolut de toti cei care au fost in partidul mafiot basist PDL. Si nu in ultimul rind sa renunte la gurisa si infractoarea Alina Gorghiu. Bine a ajuns PNL ca sa fie reprezentat de aceasta fufa arivista. Nu are ce cauta Johannis in cardasie cu Vasile Blaga, nu asta au votat romanii in 16 noiembrie 2014. Au votat omul Johannis nicidecum haita de mafioti PDL-isti. Sa fie clar. Si Basescu care la criticat continuu pe Johannis si a afirmat ca nu este bun ca sa fie presedintele Romaniei ca acum sa ajunga mafiotul sa-i dea sfaturi presedintelui ales. Ce character infect la Basescu, la brutarie cu el.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ