Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost DEMIS

| 04 feb, 20:13

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din funcție, prin decizie a prim-ministrului Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Tobă, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din funcția de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.

De asemenea, premierul l-a împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al IGSU pe generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică.

Potrivit site-ului Jandarmeriei Române, Ovidiu Vasilică a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române.

Surse din cadrul MAI au declarat că decizia de a numi la comanda IGSU o persoană din afara inspectoratului a fost luată în contextul în care este în desfășurare o evaluare, iar singura structură militarizată a MAI în afara IGSU este Jandarmeria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ