Șeful Spitalului Județean din Ploiești, PRINS în flagrant în timp ce lua MITĂ

| 26 aug, 15:30

Șeful Spitalului Județean fin Ploiești a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 30.000 de euro. El a fost dus la DNA pentru audieri.

DNA îl audiază la această oră pe managerul Spitalului Judetean de Urgență din Ploiești, Alexandru Băloi, într-un caz de mită.

Procurori l-au prins în flagrant pe acesta în timp ce primea in Bucuresti o transa de 30.000 de lei dintr-o suma mai mare.

Banii reprezinta mita pentru decontarea unor lucrari facute la spital.

In curs de actualizare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 18:05
Ioan
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ