Elena Băsescu, DE NERECUNOSCUT: TENUL mezinei fostului preşedinte este INVADAT

| 21 aug, 11:30

Elena Basescu s-a ales cu o eruptie de pete inestetice pe fata, cauzate, pare-se, de o afectiune intalnita la femeile ce tocmai au nascut. Iata ce face fiica fostului presedinte pentru a scapa de aceasta problema.

Elena Basescu a aparut la inmormantarea bunicului sau nemachiata, ocazie cu care toata lumea a putut observa ca tenul ei a fost invadat de pete. Unii au crezut ca si-a facut recent un peeling chimic, altii au dat vina pe o afectiune pe care o au unele femei dupa nastere, mai exact plasma gravidica.

Fiica fostului presedinte nu a dat declaratii in acest sens, insa apropiatii ei spun ca a inceput sa tina o cura de detoxifiere band sucuri de fructe si legume. Acestea si-au facut deja efectul, mezina lui Traian Basescu avand fata acum mai curata.

Conform aceloraşi surse, Elena Basescu evita in aceasta perioada sa se machieze, lasand tenul sa respire si sa stea departe de efectele adverse ale folosirii produselor de make-up.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ