Elena Băsescu: Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a PSD

| 25 mai, 2014

Elena Băsescu a comentat pe Facebook incidentul în care a fost implicat preşedintele Traian Băsescu la Constanţa, când a fost scuipat de un bărbat, spunând că acesta arată "unde poate ajunge mizeria morală a PSD". De asemenea, fiica preşedintelui îndeamnă românii să iasă la vot, altfel, "vor risca toţi cei care suntem împotriva lor să fie călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă”.

"Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a unui partid de infractori, hoţi, corupţi, incompetenţi şi oameni fără Dumnezeu aşa cum sunt cei de la PSD.

De aceea, e important să veniţi toţi mâine şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste România, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul de mâine reprezintă deja o chestiune de supravieţuire!", a scrie Elena Băsescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ