Elena Băsescu, nemulțumită de decizia USL privind alegerile europarlamentarele

| 13 ian, 2014

Elena Băsescu a postat astăzi pe Facebook un mesaj în care își arată nemulțumirea față de decizia USL de a organiza referendumul pentru Constituție simultan cu europarlamentarele.

"Intenţia comasării referendumului de modificare a Constituţiei cu alegerile europarlamentare reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României. Sunt convinsă că această idee va fi primită extrem de negativ la Bruxelles şi Strasbourg, fiind o încercare de subminare a legitimităţii Parlamentului European.

Dacă această propunere s-ar materializa, întreaga logică a campaniei pentru PE ar fi dată peste cap. În loc să discutăm despre locul României în Europa şi ce putem face ca ţara noastră să recupereze decalajele faţă de media UE, vom sfârşi în acelaşi scandal specific politicii dâmboviţene promovate de Ponta şi Antonescu", a scris europarlamentarul Elena Băsescu pe pagina personală de Facebook.

Astăzi, în ședința USL, s-a decis organizarea referendumului pentru validarea Constituţiei modificate simultan cu europarlamentarele din luna mai, consultarea populară urmând să aibă loc timp de două zile, cu prag de validare de 50%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 2014
bine ca mai traiti
fa anlfabeto,atunci cand tactu a comasat alegerile si referendumul din 2009 nu ai sarit de c.u.r. in sus. asa ca mars si canta la alta masa nesimtito.
13 ian, 2014
Even
euro
de parca ar conta parerea ei !!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ