Elena Băsescu s-a înscris în PMP, dar nu mai candidează la europarlamentare

| 24 mar, 2014

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, şi-a dat demisia din PDL şi s-a înrolat în formaţiunea politică creată de tatăl său, Mişcarea Popualră. Aceasta a apărut într-o conferinţă de presă alături de Elena Udrea şi Eugen Tomac în timpul căreia a zis că nu va candidat ca independent la europarlamentare şi l-a înţepat pe fostul liberal Mircea Diaconu.

"La fel ca în anul 2009 am strâns numărul necesar de semnături pentru a candida la europarlamentare. Doresc să mulțumesc că PMP mi-a propus să candidez pe locul doi la europarlamentare. Mi s-ar părea un troc imoral. Poziționarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora. Deși am numărul necesar nu voi candida nici ca independent", a spus Elena Băsescu.

Aceasta a cerut simpatizanţilor săi să redistribuie voturile pe care le-ar fi primit către PMP şi în niciun caz să nu le ofere PDL, unde sunt persoane de mult trecute de vârsta a treia sau PSD şi PNL unde pe liste sunt neveste disperate şi gaşca lor de prietene.

Totodată, Elena Băsescu l-a atacat pe Mircea Diaconu despre care spune că vrea să fie ca ea în sensul că doreşte să strângă cu disparare semnături pentru candidatura la europarlamentare.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ