Elena Udrea a bătut palma pentru 80 de hectare de teren arabil

| 28 noi, 2013

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a antamat cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil.

"Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură - ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea scria tot pe facebook-ul său că de cand seful statului a declarat ca ar vrea sa se apuce de agricultura, din ce in ce mai multi romani vor sa faca acelasi lucru.

"De când a început întreaga poveste cu dorinţa Preşedintelui de a se ocupa de agricultură după încheierea mandatului, se petrec două fenomene foarte interesante şi de semn contrar.

Primul fenomen, care mi se pare puternic pozitiv, ţine de faptul că foarte mulţi români se gândesc să se apuce de agricultură. Nici dacă s-ar fi ocupat Ponta&Constantin de cea mai mare campanie de informare publică, alocând fonduri uriaşe către firme de publicitate şi PR, tot nu s-ar fi ajuns la un interes atât de mare. Mă bucur că semnalul de alarmă tras de şeful statului este acum vizibil pentru toată lumea şi că începe să reacţioneze şi Guvernul, modificând parţial legislaţia şi plătind mai devreme decât în alţi ani subvenţiile. Măcar din această perspectivă, Ponta ieşea mai câştigat dacă îşi lua şi el nişte pământ arabil în loc să facă tărăboiul acesta jenant şi inutil din Parlament.

Fenomenul negativ este că au crescut foarte mult preţurile, nu numai, dar mai ales în Călăraşi, acolo unde este terenul Ioanei Băsescu. De când am anunţat că încep să mă implic în agricultură şi să cumpăr teren agricol, primesc tot timpul oferte. Aşa se face că pot constata personal că, faţă de luna trecută, brusc, preţurile sunt mai mari cu până la 50% chiar. Plus că, dintr-o dată, sunt mulţi cumpărători străini şi în sudul ţării, nu numai în vest, acolo unde italienii şi chinezii, în special, cumpăraseră de câţiva ani.", scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2013
donBazil
teren
Este enervantă această fiinţă! cum face băsescu ceva, pac şi ea să-l urmeze, doar doar Băsescu o bagă-n seamă

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ