Elena Udrea a vrut teren la Snagov. Ce vecini au speriat-o pe fosta consilieră prezidenţială

| 19 noi, 16:03

Noi date insolite din trecutul ministerial al Elenei Udrea ies la iveală din dosarul Gala Bute. Potrivit dezvăluirilor tolo.ro, fostul ministru al Dezvoltării ar fi vrut să cumpere un teren la Snagov, pe maul lacului, prin intermediar, protejatul său Tudor Breazu. Vecinătăţile disponibile i-au dat însă planurile peste cap.

Mailurile schimbate de Tudor Breazu (intermediar) cu agenţi imobiliari, pe de o parte, şi Elena Udrea (client), pe de altă parte, arată că fostul ministru al ministru al Dezvoltării a vrut să cumpere un teren neconstruit pe malul lacului Snagov. Mailurile au fost găsite de procurori în ancheta Gala Bute, dosar trimis în judecată.

Elena Udrea a refuzat o ofertă de peste 400.000 de euro pentru un teren de 3.700 mp în Snagov, potrivit tolo.ro. Apoi, agentul imobiliar a venit cu altă ofertă, care a ajuns la Udrea prin intermediul lui Tudor Breazu:

”Este un teren bun, cu vecini buni – Videanu + Berceanu”, scrie, încîntat, agentul către Tudor Breazu.

Mesajul pleacă mai departe către Elena Udrea.

Udrea se amuză și ea de concidența de a găsi teren taman lîngă adversarii politici din PD-L și îi transmite lui Breazu pe email: ”Am găsit-o pe hartă, dar este lîngă biserică și cimitir… și lîngă Videanu :-)”."

Au început noi căutări, încununate cu un nou succes. Însă nici de data asta Udrea nu a avut noroc de un vecin bun, aşa că a rămas fără teren.

"Breazu îi transmite agentului dorința prietenei din umbră: ”Te rog să cauți ceva Snagov. Se caută doar teren și la lac, nu la canal!”.

După ce transpiră ceva, omul găsește în sfîrșit ceva la fix. Un teren chiar pe dorința clientului! Breazu răsuflă și el ușurat.

Numai că pe 11 octombrie 2012, Udrea, care verifică terenul, îi taie din nou entuziasmul lui Breazu:”Nu mai este cazul, este al lui Roșca Stănescu!”. Din lac în puț!".

Citeşte şi: DNA: De ce este acuzat patronul Cancan de procurorii anticorupţie. Afaceristul, plasat sub control judiciar pe cauţiune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 01:31
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal ! Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un
mesaj cu subiectul DETALII
TU CE MAI ASTEPTI?
Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
19 noi, 16:28
Aurelian
OFERTA DEOSEBITA
OFERTA DEOSEBITA=Ce puteti pierde?=NIMIC (doar un email pe care mi-l trimiteti).Ce puteti castiga..la inceput intre 100-300 EURO stand comod acasa in fata calculatorului 1-3 h..,apoi mult mai mult decat puteti visa - depinde de CUM veti *munci*. Vi se asigura un *training* special motivational care va creste calitatea dv. profesionala si umana. Sigur este ceva deosebit pt dv. .. *Trenul* VIETII dv se apropie de *gara*dv..nu-l pierde.., nu se va mai intoarce...,*daca crezi ca poti sau NU poti se intampla* Relatii la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ