Elena Udrea ARUNCĂ BOMBA: Acordul semnat de Ponta şi Iohannis reprezintă formalizarea USL

| 13 ian, 12:22

Preşedintele PMP, Elena Udrea, consideră că semnarea acordului privind creşterea bugetului Apărării trebuie citit în cheia formalizării majorităţii parlamentare USL care îl susţine pe noul preşedinte.

"Semnarea pactului prin care ar urma să se aloce 2% Armatei reprezintă, de fapt, amânarea cu un an a momentului de când această măsură ar fi urmat să intre în vigoare, având în vedere deciziile din CSAT din 2013 şi hotărârile luate în urma Summit-ul NATO de la Newport (Wales) de anul trecut.

Citeşte şi:  Ion Cristoiu anunţă preluarea PMP de către Traian Băsescu

În fapt, evenimentul de astăzi trebuie citit în cheia formalizării majorităţii parlamentare USL care îl susţine pe noul preşedinte. Iohannis şi-a pus semnătura la loc de cinste alături de Victor Ponta, pecetluind dispariţia Opoziţiei în România şi reîntoarcerea la liniştea din vremea lui Iliescu şi Năstase.

Se pare că, deşi Ponta a pierdut alegerile, PSD s-a ales, totuşi, cu un şef de stat pe placul său", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis şi reprezentanţii partidelor au semnat ACORDUL pentru Bugetul Apărării

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 20:13
Touche' Udrea
As vrea sa fim ca cei din Croatia, ACUM!
Ce-mi place de Udrea cum ii prinde cu minciuna, cum ii deconspira. Intersant insa, ca numai ea o face, cei din PNL tac . Au uitat cu desavarsire ca sunt in opozitie, ma rog, ca mimau opzitia! Acum observ ca pun la cale tot felul de planuri sa se alature lui Ponta la guvernare, dar stati linistiti, Klaus nu le va face hatarul, lui ii place asa, practic se intelege de minune cu Ponta, de s-ar lega la cap cu penalii din PNL cand deja se intelege cu penalii PSD? Ca sa vedeti si voi cat de prost votati, cata lipsa de judecata aveti in fata buletinulu de vot si cat de putin ganditi in interesul vostru si, va lasati incarcati de ura, manipulati si asa, dati votul cui nu trebuie. Este inca o dovada ca societatea romaneasca n-a prea evoluat, sunt maxim 500 de mii de romani care au votat pentru altfel de politica, 100% de dreapta, cu o femeie, blonda, faina si extrem de inteligenta. Iarta, Croatia ne-a dat o palma morala, a votat cu peste 54% o blonda faina, la fel de contorversata. Credeti ca le va fi rau? Nu cred, vom veghea si sper ca vom invata ceva din experienta Croatiei- o premiera neasteptata!
13 ian, 14:04
liviuioan
--JE SUIS----E*LLENA---
Acum--dracu--sa-i mai inteleaga pe astia . Sa stai atatea ore la PARIS--sa coordonezi--HARMALAIA ORGANIZATA---si nici un semn . M MONICA--a fost la LONDRA--frig , ploaie--ceaiul de la ora 5--convorbiri telefonice--e , europarlamentar--fara REDING . Se intampla ceva ciudat si--NU E BINE ,DOMNULE........ O fi spus--ALINA GORGHIU ceva !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ