Elena Udrea: Avem nevoie ca de aer de branduri autohtone de succes în industria de confecţii

| 23 oct, 2014

ELENA UDREA CANDIDAT. Producţia autohtonă de confecţii are nevoie de un plan integrat de promovare care să aibă în vedere construirea unor mărci proprii cu valoare adăugată şi repoziţionarea României pe piaţa internaţională, a afirmat joi candidata PMP la prezidenţiale, Elena Udrea.

ELENA UDREA CANDIDAT. 'Lipsa unei strategii de promovare a brandurilor româneşti este o greşeală pe care o plătesc sute de mii de angajaţi din această ramură. Privată de sprijin şi bulversată de nişte politici incoerente, industria românească de confecţii face, totuşi, performanţă, iar perspectivele de dezvoltare a acesteia sunt colosale. Repoziţionarea României pe piaţa internaţională, construirea unor mărci proprii cu valoare adăugată şi dezvoltarea unui plan integrat de promovare a producţiei autohtone sunt măsuri necesare pentru recunoaşterea internaţională a calităţii româneşti. Avem nevoie ca de aer de branduri autohtone de succes dacă vrem să ieşim din spirala fabricilor care lucrează în lohn, cu profituri micuţe şi în care angajatele primesc salarii mici', a declarat Elena Udrea într-un mesaj adresat participanţilor la un eveniment dedicat promovării brandurilor autohtone, derulat sub genericul 'Confecţionăm româneşte'.

Candidata PMP a adăugat că în cazul în care va fi aleasă preşedinte se va implica activ în promovarea firmelor româneşti şi a brandurilor autohtone. 

'Consider că este obligaţia statului român, este obligaţia mea, în calitate de candidat la Preşedinţia României, să îmi asum angajamentul de a elabora un sistem de facilităţi şi de remunerare corectă pentru persoanele care lucrează în această industrie. Este incorect să-i neglijăm pe cei care, cu preţul propriei sănătăţi, livrează calitate românească pe pieţele internaţionale', a declarat Udrea.

Candidata PMP şi-a arătat susţinerea pentru mărcile autohtone de confecţii îmbrăcând o ţinută realizată de o creatoare de modă din România.

'A început să-mi placă postura aceasta de model. În blugi sau în rochie, nu contează, dar să fie brand românesc', a declarat ea.

Toate creaţiile prezentate în cadrul evenimentului organizat de candidata PMP aparţin unor firme autohtone de confecţii. La evenimentul moderat de preşedinta Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, au fost prezenţi reprezentanţi ai industriei autohtone de confecţii, precum şi lideri locali ai PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ