Elena Udrea bagă zânzanie între PDL și PNL

| 18 iul, 2014

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat vineri, la Sinaia, că 'nemulţumiţii' din PDL sunt bineveniţi în rândurile formaţiunii pe care o conduce, pentru a continua împreună construirea unui nou proiect politic de dreapta, dar şi pentru a continua reformele începute în ultimii zece ani alături de Traian Băsescu.

Elena Udrea a menţionat că are semnale clare că în rândul PDL există mulţi membri nemulţumiţi de noul drum politic al partidului.

Citește și: PNL a murit. Trăiască PNL-Băsescu

'Sunt mulţi nemulţumiţi în PDL, mai ales de când se discută despre contopirea cu PNL, care nu sunt de acord cu acest drum pe care a pornit partidul. Am fost contactată, am avut discuţii cu foşti colegi din PDL, oameni care nu sunt mulţumiţi de situaţia în care se află partidul. Nu toată lumea se bucură de dispariţia PDL (...) Dar, până la urmă, faptul că dispare un brand nu e problema noastră, ci a celor din PDL (...) Se întâmplă ca şi din partidul nostru să plece unii, să vină alţii (...) Noi am vrea ca cei care rămân alături de noi sau care vin să creadă cu adevărat în proiectul acesta. Nu ne interesează să vină oportunişti sau să rămână oportunişti, ci vrem să rămână oameni care chiar cred că putem construi un proiect politic puternic, care să însemne continuarea unor reforme începute în ultimii zece ani împreună cu preşedintele Traian Băsescu, continuarea unor eforturi extraordinare pentru independenţa justiţiei, pentru depolitizarea instituţiilor statului' a declarat Elena Udrea la Sinaia, unde se desfăşoară Colegiul Naţional al PMP.

Citește și: Colaborarea PNL-PDL. Cui prodest?

Cât priveşte plecarea la PNL a conducerii PMP Timiş, Elena Udrea a declarat că în această organizaţie urmează să aibă loc alegeri, iar până atunci interimarul va fi asigurat de Daniel Funeriu, care a candidat în acest judeţ pentru un mandat de deputat.

Citește și: KLAUS IOHANNIS fuzionează cu ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ