ELENA UDREA, candidat la Primăria Capitalei: „M-am decis...”

| 07 sep, 17:50

Deputatul Elena Udrea a declarat luni că nu i-a trecut prin cap să candideze la Primăria Capitalei, potrivit Agerpres.

"Categoric nu candidez la Primăria Generală, să nu-i vină cuiva în minte să îmi mai facă vreun dosar penal din cauza asta, deci nu candidez, nu mi-a trecut prin cap, ca dovadă că nu vreau să candidez la orice în ţara asta, deci nu mă gândesc. Ceea ce am văzut şi eu în emisiune, domnul preşedinte Traian Băsescu, având de comentat cum ar fi să candideze o femeie la Primăria Capitalei, a ales ca variantă Elena Udrea şi nu varianta spusă de moderator. Dar nu vreau să candidez în niciun caz", a afirmat Udrea, la Palatul Parlamentului, întrebată dacă are de gând să candideze la PMB aşa cum a sugerat Băsescu.

Referindu-se la cazul Sorin Oprescu, ea a susţinut că este vorba despre un denunţ făcut înainte să se dea mita, o acţiune care a dus la un flagrant.

"Nu cunosc exact cazul dânsului, de aceea nici nu o să mă pronunţ pe fond. Nu este treaba mea, avem instanţe pentru asta. Remarc doar o diferenţă în cazul domnului Oprescu, aşa cum arată el până în acest moment. Vorbim de un denunţ făcut înainte să se întâmple darea de mită, vorbim de o acţiune care a dus la un flagrant, deci denunţul, dacă este făcut în condiţiile legii, nu este contestabil şi are utilitatea lui, la fel cum a prinde pe cineva săvârşind o faptă penală, în flagrant, iarăşi este o probă greu de contestat. Situaţia, cum se vede ea astăzi, este una care să facă diferenţa între ce înseamnă un denunţ făcut atunci când ţi se pun cătuşele pe masă şi ori spui ceva de cineva anume ori te duci tu la puşcărie şi ce înseamnă un denunţ făcut corect, înainte ca fapta chiar să se petreacă", a explicat Udrea.

Ea a susţinut că a văzut "cu câtă ipocrizie au sărit" lideri politici să comenteze cazul Oprescu, mulţi dintre ei fiind "cei care vor urma". "O să vedem exact cât mai rămâne din aplombul cu care sar la fiecare astfel de caz să critice şi să comenteze", a mai spus Udrea, adăugând că liberalii, cel puţin, au câteva "situaţii celebre", una dintre ele fiind Andrei Chiliman.

Citeşte şi: COŞMARUL Elenei Udrea! Cu ce probleme de sănătate se confruntă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 19:26
gaga
????
Si ce legatura este intre titlu si continutul stirii ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ