Udrea continuă să îi dea de muncă DNA-ului. A mai TURNAT două nume grele

| 15 mar, 17:32

Elena Udrea continuă seria deconsipirărilor pe Facebook. De această dată persoanele acuzate sunt Crinuţa Dumitrean şi Ioan Oltean.

Elena Udrea a revenit pe Facebook cu noin precizări "despre corupţia de la ANRP":

"O anumită parte a presei rău-voitoare încearcă să impună ideea că sursa întregii corupţii din ultimii 10 ani a fost Elena Udrea. Practic, orice acuzaţie privind diverse nereguli din timpul guvernării PDL este aruncată în spinarea fostului ministru al Dezvoltării, transformată în ţap ispăşitor.

Avem de-a face cu o încercare de construire a unei istorii contrafactuale.

În această logică, se doreşte impunerea ideii că fosta şefă ANRP Crinuţa Dumitrean „ar fi fost omul Elenei Udrea”. Şi, ce este şi mai aberant, asta în condiţiile în care chiar Ioan Oltean a recunoscut că a propus-o pe aceasta în fruntea instituţiei. În realitate, Udrea nici nu o cunoaşte pe Dumitrean.

Mai mult, lucrurile stau exact invers decât le prezintă o parte a presei – fostul ministru al Dezvoltării chiar a făcut o sesizare în 2010 către Preşedintele Băsescu referitoare la faptul că auzise că ar exista nereguli la nivelul ANRP în mandatul Crinuţei Dumitrean. Fostul şef al statului a cerut o informare de la SRI cu privire la lucrurile sesizate de Elena Udrea, iar răspunsul venit de la principalul serviciu de informaţii din România a fost: „nu s-a văzut persoană mai cinstită decât Crinuţa Dumitrean”. Numai că, după 4 ani, vedem cu toţii realitatea despre putregaiul de la ANRP", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, vizitată de mama ei și de Ruxandra Dragomir în arest. Ce cadouri a primit fostul ministru

În dosarul în care s-a dispus, vineri, arestarea sa la domiciliu, Bica a fost trimisă în judecată, în 15 decembrie 2014, pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, împreună cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Îbn acelaşi dosar, mai sunte cercetaţi pentru abuz în serviciu Crinuţa Dumitrean, fosta şefă a Comisiei Centrale de Despăgubiri, Sergiu Ionuţ Diacomatu, deputatul Cătălin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Oana Vasilescu şi Dragoş George Bogdan. Evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Aceştia se află în arest la domiciliu.

Ruxandra Dragomir DEZVĂLUIE adevărul despre sarcina Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 13:33
al batran
Draga Nuti incepi sa faci si fapte bune.DA-i inainte cu ciripitul ca mai multe de zis si multi de adus acolo langa tine si unde va e locul pentru urmatoarea suta de ani.
16 mar, 10:23
Antonio Andrey
Loc de munca
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de gmail: [email protected]
16 mar, 07:25
Costy
UDREA NU SE LASA
Gandeste si actioneaza pozitiv!
Trimite textul “VREAU SA MA CONVING ca acest anunt nu este spam ori teapa” la adresa de email [email protected]
Vei constata ca Te dorim intr-o echipa romaneasca de oameni supercurajosi si deschisi la minte, dornici sa invete lucruri noi si sa castige BANI muncind pe calculator la domiciliu, in baza unui proiect inedit si interesant pe plan national si mondial.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ