Elena Udrea critică lansarea candidaturii lui Ponta: Va fi ceva megalomanic, ca pe vremea lui Ceauşescu

| 19 sep, 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat al formaţiunii la prezidenţiale, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că premierul Victor Ponta îşi va face, cu ocazia lansării candidaturii sale din partea PSD, o megapetrecere de ziua lui, cu 70.000 de oameni pe stadion, 'aşa cum am mai văzut de 23 August sau de ziua lui Ceauşescu'.

"Făceam un calcul cum va fi lansarea domnului Victor Ponta. Ceva megalomanic. Cam pe vremea lui Ceauşescu se mai întâmpla aşa ceva. O lansare pe stadion, în faţa a 70.000 de oameni. Fiţi convinşi că vor fi aduşi din toate instituţiile publice oameni care n-au nicio treabă şi care nu îl vor vota pe domnul Ponta, dar îi vor plimba la Bucureşti. Întrebarea e pe banii cui se va lansa domnul Victor Ponta şi cât îl va costa această mare petrecere de ziua dânsului? Altfel îi urăm cu toţi 'La mulţi ani'! Îşi va face o mare petrecere de ziua lui. Îşi va face o mega petrecere aşa cum am văzut de 23 august sau de ziua lui Ceauşescu am văzut în România', a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Cum se va lansa Victor Ponta la prezidenţiale


În ceea ce priveşte sondajele politice efectuate până acum pentru a afla care sunt preferinţele românilor în privinţa viitorului şef al statului, Udrea a afirmat că acestea reprezintă 'doar evaluarea unor trenduri'. 'Cred că în afară de sondaje, pe care le iau ca atare doar în ideea de a evalua trenduri şi nimic altceva, campania nu a început. Nu mă uit la sondaje în momentul de faţă. Domnul Ponta este în scădere, domnul Iohannis este în scădere accelerată, singurul candidat care creşte în sondaje sunt eu', a spus Elena Udrea.

Ea a adăugat că e mult mai interesant este ce se discută pe stradă, în discuţiile cu şi dintre oameni, întrucât lucrurile pe care oamenii încep de acum încolo să le vadă sunt mai importante şi vor schimba clasamentele specialiştilor întocmite până acum. 'Eu îmi fac treaba de candidat aşa cum făceam ca şi până acum. Activitatea mea nu diferă cu nimic. Încerc să spun oamenilor ce am făcut pentru România. Eu cred că este nevoie de un om care a demonstrat în trecutul lui că a făcut ceva pentru ţara asta, ca să îl crezi că va face ceva în calitate de preşedinte. Am investit în Moldova, spre exemplu, proiectele cu care s-a finanţat infrastructura în Moldova valorează 1, 265 miliarde de euro numai în mandatul meu. Sunt un ministru care a făcut, care a lăsat în urmă lucruri. Pentru mine este o temă de campanie să spun românilor ce am făcut eu cât am fost într-o funcţie publică. Sigur, comparaţia cu ceilalţi candidaţi nu este avantajoasă. Domnul Ponta a făcut de când este prim-ministru, în afară de creşterea impozitelor şi taxelor, nimic altceva. Domnul Iohannis a reuşit să reabiliteze un centru de oraş având la dispoziţie vreo 600 de miliarde de lei daţi de domnul Tăriceanu, dar spun eu că nu este suficient. Şi primarul de la Miroslava e un primar foarte bun, însă nu e suficient să candidezi la preşedinţia României', a susţinut Elena Udrea.


În privind costurilor de campanie, Udrea a mai spus că liderul PSD va cheltui de 10 ori mai mult decât cei 10 milioane de euro care ar fi fost în campania pentru europarlamentare, în timp ce PMP se bazează pe sursele din cotizaţii şi sponsorizări. 'Dacă domnul Ponta a cheltuit vreo 10 milioane de euro în campania de europarlamentare, asta calculat după panotajul pe care l-a avut, iar noi am cheltuit vreo 200.000 de euro, acum cheltuielile la domnul Ponta se vor înmulţi cu 10, iar la noi va fi în funcţie de cotizaţii proprii şi din sponsorizările candidatului', a mai spus Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 2014
ilie de la primarie
mai Udrea,imi pare rau pentru tine,ai avut succesuri,cu sustinerea lui Basescu,dar acum pacat pentru tine,ca nu intelegi,ca poporu nu te vrea si zic pacat,pentruca Basescu a zis despre tine,ca esti desteapta,cea ce mie,imi demonstrezi contraru.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ