Elena Udrea, REACŢIE NEAŞTEPTATĂ după moartea lui Corneliu Vadim Tudor

| 15 sep, 12:21

Elena Udrea a spus referitor la moartea lui Vadim Tudor că este tristă chiar dacă ea însăşi a fost ţinta atacurilor liderului PRM.

"Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit şi calomniat, eu însămi am fost ţinta lui: ţigancă, jidancă şi curvă. Cu toate acestea, sunt trista si indignată de atitudinea unora care zilele trecute purtau fatarnic grija refugiatilor iar acum se bucură de moartea unui om. Care mai sunt minimele valori pe care le mai respectam, daca nu pe cele crestine? Dumnezeu să-l ierte şi să-i aibă în pază familia!", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni după amiază, la Spitalul Militar din Capitală. Vadim Tudor, care suferea de edem pulmonar acut, a fost dus luni la Spitalul Militar din Capitală. Potrivit unor surse, liderul PRM ar fi făcut infarct după ce a ajuns în unitatea medicală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 08:26
Stoian Aldea
Felicitari Elena Udrea
Dai dovada de multa intelepciune si respect pentru oameni .Pacat ca nu ai sificienti bani sa-ti intemeiezi propiul tau ONG si sa lupti contra acestei mafii care nu fura sa aiba , fura sa distruga.
16 sep, 01:34
nelu
Bravo tie stimata doamna , o adevarata doamna .
15 sep, 16:47
mamma mia
Leantzo, nu te facu evreica, doar tiganca si hoatza si depravata si nu te facu ce nu esti : jidanca nu esti, ca esti cioara. PUNCT

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ