Elena Udrea despre pasiunile sale. Ce colecţionează liderul PMP

| 04 dec, 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, a participat la recepţia de la Palatul Cotroceni organizată de Ziuna Naţională a României.

Însă Elena Udrea a fost criticată pentru felul în care şi-a făcut apariţia, motiv pentru care Răzvan Ciobanu a precizat că:  "Îmi place ideea de smoching, dar nu agreez asocierea bluzei cu geanta. Ar fi fost senzaţional să poarte un top negru sau jacheta direct pe piele. Şi strică tot ansamblul acea curea Gucci, care este potrivită unei perechi de jeans... Geanta nu este preferata mea, nu este una revoltător de scumpă, dar ar fi arătat oricum mult mai special la o ţinută «all black». Oricum, este genul de accesoriu recomandat să îl ai în dotare ca variantă pentru o ţinută de cocktail", a spus creatorul de modă Răzvan Ciobanu, pentru ziarulring.ro.

Elena Udrea a recunoscut că este pasionată de genţi şi haine, pe care le colecţionează. "Am această bucurie, este printre puţinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când. Vreau să vă spun că la fel se întâmpla şi când eram la mama acasă. Deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, aveam şi atunci bucuria de a purta haine noi, elegante", a declarat Elena Udrea la o emisiune de la B1 TV.

Analiză pas cu pas: Băsescu s-a folosit de Udrea ca să-l facă pe Iohannis preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase .Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ