ELENA UDREA dezvăluie în premieră clipele de groază pe care le-a trăit după gratii: ce a păţit blonda în puşcărie

| 10 iul, 10:41

Elena Udrea a petrecut 72 de zile in arest, in Beciul Domnesc. Politiciana a marturisit, in exclusivitate pentru Stirile Kanal D, prin ce orori a trecut.

„A inceput calvarul intr-o incapere de 9 mp prin care vedeai cerul printr-o fereastra cu plasa de Buzau. Aveam 5 randuri de gratii la geam. Te trezeai la 6 in zgomotul ingrozitor al zavoarelor. Noi, niste femei, nu puteam sparge nici o usa de lemn, daramite de fier. Am stat in camera 2P cu un wc turcesc fara usa, avea un metru, era in coltul camerei si avea dus agatat deasupra. Logica era sa te vada prin vizor ca nu iti faci rau cand esti la wc.

Am ales patul de jos, din dreapta. Si a inceput calvarul: plimbarea obligatorie era intr-o camera de 20 mp cu pereti inalti, de beton, unde vedeai cerul printr-o plasa de Buzau. M-am dus pregatita, dar cand ti se pun catusele, nu iti poti imagina cum e. Mi-a fost teama de acest moment, nu stiam cum voi reactiona. Iti dau voie sa dai un telefon, am sunat-o pe mama pe la 23 noaptea.

Citeste si: NU a ţinut mult! ELENA UDREA, părăsită în concediu...

In celula mancam seminte si ne uitam la tv. Cand se facea fasole, mereu le ceream colegelor. Primeam pachet pe rand si nu aveam unde sa tinem tot. Mi-am dorit ca acel cosmar de 72 de zile sa se termine. Cei care au fost inteleg ce inseamna vestea ca pleci de acolo. Voi scrie o carte numita ’72 de zile in catuse’. Dar parca nu mai am chef in fiecare zi sa imi amintesc”, a spus Elena Udrea pentru Kanal D.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 11:49
Mircea
Seriozitate maxima
Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ