ELENA UDREA a încercat din nou să scape de controlul judiciar. Ce s-a întâmplat la ICC

| 02 sep, 09:37

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri, la ICCJ, unde a încercat încă o dată să îi convingă pe judecători să o scape de controlul judiciar. Fostul ministru nu a avut nici de această dată succes, ăntrucât magistratul care urma să judece cauza a fost declarat incompatibil, transmite România TV.

Elena Udrea a ajuns miercuri din nou în faţa instanţei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar în dosarul "Gala Bute".

Potrivit România TV, judecătorul care urma sa judece cauza a fost declarat incompatibil, astfel încât s-a decis ca dosarul să fie preluat de un alt judecător.

Conform sursei citate, magistratul care urma să se pronunţe miercuri a mai judecat în trecut şi alte cauze ale Elenei Udrea, inclusiv în cazul măsurii privind arestul preventiv.

În aceste condiţii, a fost stabilit un nou termen pentru data de 9 septembrie, cand cererea va judecata de un alt judecător.


Citeşte şi: ELENA UDREA nu a ratat nici o OCAZIE! Dosarul EXPLOZIV al blondei lui Băsescu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ