ELENA UDREA. Elena Udrea s-a pupat cu liberalii în parcare. Semn prevestitor?

| 08 aug, 2014

ELENA UDREA. Plictisită pesemne ca numai popularii săi să intre în PNL, individual ca Diacomatu sau cu toată organizația, precum cei din Timiș, Elena Udrea și-a dorit mai mult ca sigur și o inversare a situației.

ELENA UDREA. Dorința, dacă a existat, a fost îndeplinită recent și în cel mai neașteptat loc și mod cu putință, atunci când în curtea România TV deputatul PNL Vlad Nistor a încercat să intre în PMP via mașina de lux a Elenei Udrea. Imprudenta manevră de marșarier, atât de specifică PNL de când s-a retras din USL, n-a făcut decât pagube moderate luxoasei populare, care iată, mai nou se dovedește că nu este urmărită în trafic numai de mașinile trustului Intact ci și de intelectualii din PNL.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu a uitat să-i schimbe bateriile lui Klaus Iohannis

 

Ingeniosul deputat a evitat să dezvăluie care este substratul acestei inedite unificări suplimentare a dreptei, dar a parcat cu deferență un mișto subțire pe tema acroșării Elenei Udrea, declarând că "Nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că nu aveam viteză. Oricum, nu aveam de gând să dau atacul la PMP și, cu siguranță, chiar dacă vroiam, nu alegeam în nici un caz această cale!" a declarat profesorul pentru Sursa Zilei.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea: Ponta nu are capacitatea să câştige electorat mai mult decât cel al PSD

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea îi face curte lui Traian Băsescu

Sincer să fim, nici nu ne așteptam la un atac din partea celui care nu-i poate fi decât recunoscător Elenei Udrea, pentru eliminarea din partid a supărăciosului Papahagi, cel care cu ceva timp în urmă îl umilea în public pe distinsul profesor liberal, pe motiv că nu-i îndeajuns de ”sorbonist”...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
cantautor
Duicu,Bunea,Cosma,Voiculescu..
se strange latul...
urmeaza restul din Prahova?
08 aug, 2014
Ixulescovici Ygreceanu
Ea s-ar pupa cu orice
Pentru ceva firfirei.
08 aug, 2014
aspida
„sincer să fim...”?! asta e soarta noastră :o altă ELENA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ