Elena Udrea este DEVASTATĂ! Nu-i vine să CREADĂ că Dorin Cocoş a dat-o în gât

| 21 feb, 12:48

Dorin Cocoş a turnat-o pe Elena Udrea la DNA, susţin surse judiciare. Cocoş le-ar fi dat anchetatorilor toate informaţiile pe care aceştia sperau să le obţină, iar în schimb măsura arestului preventiv ar urma să fie transformată în arest la domiciliu.

Dorin Cocoş le-ar fi spus anchetatorilor cum a împărţit şpaga din dosarul Microsoft cu Elena Udrea şi Dinu Pescariu, informează România TV. Mai mult, fostul soţ al Elenei Udrea le-a mărturisit procurorilor că o parte din banii care au ajuns la fostul ministru al Turismului au ajuns în campania electorală din 2009 a PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Totodată, Dorin Cocoş i-a denunţat şi pe Vasile Blaga şi Alin Albu, trezorierul PDL, despre care a spus că au manevrat toţi banii negri care au ajuns în campania PDL pentru alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale din 2009. Mai mult, omul de afaceri acuzat în dosarele Microsoft şi ANRP de trafic de influenţă ar fi dat detalii şi despre conturile în care se virau banii.

Citeşte şi: ELENA UDREA are undă verde să meargă luni în Parlament

Elena Udrea a reacţionat rapid la informaţiile privind un denunţ făcut de Dorin Cocoş împotriva sa. "Este imposibil ca fostul soţ să fi făcut aşa ceva pentru că nu este adevărat", a comentat Udrea, sâmbătă, la plecarea de la ICCJ.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Citeşte şi:  Cocoşul l-a turnat pe buldog. Denunţul lui Dorin Cocoş care îl înfundă pe Vasile Blaga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 13:04
Pixul
....pe "rahatu'-Blogger"...l-o plãtit gãozaru'bãse sã scrie ceea ce "scrie".....numa' cã degeaba.......cãtushele zornãie o "melodie" care nu le place celor din banda abjectã bãsistã.........poate l-o "plãtit chiar burdogu'blaga care este la fel de abject ca bãsescu.........acum vrea sã se ascundã la "umbra" lui Iohannis..........oricare din specimenele abjecte bãsiste pot plãti un "rahat-blogger" sã scrie ceva în "favoarea" lor.........dar nimeni nu mai crede minciunile lor..........urmeazã GHILOTINA pentru ei.......NICI UNUL NU SCAPÃ.........
21 feb, 21:18
Blogger...
Jurnalism conform ordinelor!
Se mananca prea mult maron pe acest site si recomand jurnalistilor care se chinuie sa-si faca meseria platiti de forte oculte sa dea publicitatii informatii reale, in niciun caz dupa ureche...ce inseamna " surse juridice " ?NIMIC! Daca eu scriu pe blogul meu ca a aparut dovada clara ca plavanul de la Sibiu este agent al Germaniei, ma cred 30% si stirea se raspandeste ca fulgerul...pe asta va bazati si voi, pe prostia romaneasca clasica! Niciodata Cocos n-ar fi in stare sa-si toarne fosta sotie, in primul rand ca N-ARE CE TURNA, apoi nu este atat de mizerabil pe cat vreti voi sa-l categorisiti!!! Adio, ciumetilor!
21 feb, 14:28
COCOȘUL
nu stiti sa scriți .... "Cocoş a dat-o în gât " ...pune "i" unde trebuie....i -a dat-o..... Dar nu numai el si basescu i-a dat-o si inca multi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ