Victor Ponta, ÎNCOLŢIT din toate părţile. Nu a scăpat nici de AMENINŢAREA Elenei Udrea

| 04 dec, 2014

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele PMP Elena Udrea a transmis că dacă Guvernul nu revine asupra deciziei de a amâna cu un an renegocierea redevenţelor, PMP intenţionează să iniţieze o moţiune simplă pe Energie.

„Decizia Executivului de a amâna cu un an renegocierea redevenţelor reprezintă un act de trădare şi de sabotare a economiei naţionale.
Practic, Victor Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină.
Dacă Guvernul nu revine asupra acestei decizii, PMP intenţionează să iniţieze o moţiune simplă pe Energie”, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ministrul bugetului Darius Valcov a afirmat miercuri că prelungirea cu un an al actualului sistem de redevente va fi aprobata prin Ordonanta de Urgenta. Tot miercuri, premierul Victor Ponta a spus ca este nevoie de o prelungire deoarece Guvernul nu poate veni cu reguli noi „luate peste noapte”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
El Condor
Suflat = 2
Asa i-a "soptit" ei cameleonul pirato-fermer pe ultimii pasi, cu ultimile-i puteri ? Oare le-au vopsit "colegii" camerele de la peni ... ? TIC, TAC ; TIC, TAC ...
04 dec, 2014
Mirtu Johannes
va fi aprobata prin Ordonanta de Urgenta
"va fi aprobata prin Ordonanta de Urgenta"
De ce de urgenta ? Ce suntem in stare de asediu , cataclism?
Sa treaca prin parlament!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ