ELENA UDREA: "Îmi propun să am câteva inițiative legislative în domeniul sănătății"

| 25 aug, 11:40

Elena Udrea a declarat marți, la ieșirea de la Curtea Supremă, unde trebuia să se judece contestația la decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar în dosarul "Gala Bute", că își propune ca în peroada următoare să aibă mai multe inițiative legislative, legate de domeniul sănătății.

”Am foarte multe lucruri de făcut, îmi propun să am câteva inițiative legislative, să votez Codul fiscal. Multe altele, legate de legislația în domeniul sănătății, scandalul cu legalizarea atențiilor date medicilor. Am discuții cu medicii din țară, lucruri importante care ar trebui să fie în perocuparea parlamentarilor, dacă ei nu are veni cu lista de preocupări de la partid. E umilitor să legalizezi șpaga la medici. Așa, de ce nu am legaliza șpaga și în administrația publică, și la primării și în ministere?  Nu asta e soluția.(...) Soluția este să se creeze prin contracte ale medicilor cu spitalele ca medicii sa fie plătiți conform volumului de muncă pe care îl depun”, a declarat Elena Udrea. 

Solicitarea fostului lider PMP nu a mai fost judecată marți la Curtea Supremă pentru că cei mai mulți dintre judecătorii care ar fi trebuit să se pronunțe în acest caz au mai judecat înainte alte cerereri ale Elenei Udrea și de data aceasta au cerut să se abțină. 

Astfel, urmează a se stabili un nou termen pentru judecarea contestației depuse de Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 13:53
maria
OFERTA
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
25 aug, 11:45
LENIN SI STALIN
PAI NUMAI UNA.
SA TE DUCI LA BALACEANCA SI SA EXPERIMENTEZI ARUNCATUL IN CLOSET, CU
BASINESCU STRANGULAT SI CU OCHII BELITI.ATAT.TIGANGA DE FLESCOI,DA-TI
VOPSEAUA GALBENA DE PE GATUL,FARA CAP.CINE,SATANA SCRIE DE O ANALFA
BETA SI O STRAMBA, DE 1.53 CM.HAI SICTIR,CENTURISTO DIN CURTEA JILAVEI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ