Elena Udrea s-a întâlnit cu stareţul care i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale

| 08 sep, 2014

Preşedintele Partidului Mişcare Populară, Elena Udrea, candidat la funcţia supremă în stat, a mers, luni seară, la Mânăstirea Sfântul Vasile din localitatea Leucuşeşti, din judeţul Suceava, pentru a se întâlni cu stareţul acesteia, care i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale.

Udrea susţine că previziunile părintelului Ioil au 'greutate' şi, de aceea, este convinsă că va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale cu Victor Ponta şi îl va învinge.

'Vom face o vizită stareţului de la Leucuşeşti pentru că am văzut previziunea acestuia şi, având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru, de aceea sunt în competiţie, vom merge până acolo. Evident, când vine de la un om atât de credincios, are altă greutate', a afirmat Udrea.

Stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, spune că viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie. Părintele a ţinut să precizeze că Elena Udrea va fi cea care va ocupa fotoliul de la Cotroceni şi nu candidatul independent, Monica Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 2014
ALEGATORUL
alegerile din vis
daaaaaaa
in turul 2 FMI
CASTIGA AL 3 LEA
11 sep, 2014
Roman Gruie
presedlnte
NU VREAU DELOC ACEASTA!
MARE NECAZAR DA PESTE TARA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ