Elena Udrea îşi laudă mandatul: "Am fost un ministru bun. Îmi asum lucrurile pe care le-am făcut"

| 25 feb, 11:25

Elena Udrea a declarat că „este mândră de ce a realizat ca ministru”, la ieşirea de la ICCJ, unde judecătorii urmează să se pronunţe dacă fosta şefă PMP va fi arestată preventiv în dosarul Gala Bute.

Citeşte şi: Zi crucială pentru ELENA UDREA. "Contează mult că mă susţine Traian Băsescu"

„Sunt mândră de ce am realizat ca ministru. Îmi pare cău că aceste lucruri sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care nu au înteles care a fost rolul lor într-un minister”, a declarat Elena Udrea.

„E trist să vezi că lucrurile pe care le-ai făcut cu bună credinţă îţi sunt puse sub semnul întrebării de oameni care au fost acolo, oameni din jurul tău care au fost acolo şi ştiu exact câte am făcut şi câte mi-aş fi dorit să schimb. Dacă în calitate de om politic am făcut multe greşeli, ca ministru, am fost unul bun. Îmi asum lucrurile pe care le-am făcut ca ministru. Ca politician, sunt aproape ca orice alt politician, cu bune şi cu rele, ca ministru am fost bun”.

Citeşte şi: Elena Udrea RECUNOAŞTE: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

Totodată, întrebată de jurnalişti dacă are ceva să-şi reproşeze, Elena Udrea a spus că îşi reproşează multe, „dar ce mai contează?”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ