ELENA UDREA, lansare de campanie în salopetă şi printre ruinele fostei uzine Republica

| 02 oct, 2014

Elena Udrea, candidata PMP la prezidenţiale, şi-a lansat joi programul prezidenţial pe platforma industrială Republica din Bucureşti, îmbrăcată în salopetă şi cu o cască galbenă de muncitor pe cap. Udrea este singura cu cască galbena, toţi ceilalţi susţinatori ai săi având de culoare albastră.

Elena Udrea a început discursul vorbind despre distrugerea platformei Republica, caz de subminare a economiei naţionale. cu rea credinţă, cu prostie. "România are nevoie de un preşedinte care să ridice ţara, un preşedinte care să nu stea în genunchi. Îmi voi dedica tot timpul şi toată energia mea proiectului România frumoasă. Sunt cel mai bun candidat din aceasta competiţie. În fiecare moment istoric e nevoie de un profil de preşedinte. Din noiembrie, România are nevoie de un preşedinte care poate să construiască. Eu am demonstrat ca sunt un om care poate să edifice lucruri, că pot sa ridic lucruri", a spus Udrea.

Ea a spus că îl va da jos pe premierul Ponta întrucât nu poate lucra cu acesta pentru că e un prim ministru incompetent, fără viziune.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 2014
Ana
inca o dovada ca mintea prostilor e odihnita si mama lor este vesnic gravida ! doar acestora li se poate adresa aceasta duduie ce "du-du-ie" la indicatiile shefului suprem TB

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ