Elena Udrea laudă gestul Elenei Băsescu de a se retrage din cursa pentru europarlamentare

| 24 mar, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat luni, în conferința de presă în care s-a anunțat înscrierea în PMP a Elenei Băsescu, că decizia acesteia de a nu candida la alegerile europarlamentare din 25 mai reprezintă un gest care face diferența față de alți oameni politici care doar invocă principii, dar când trebuie să le aplice, uită de ele.

"Echipei Partidului Mișcarea Populară, care crește în fiecare zi, i se alătură astăzi noi membri, oameni pe care noi, cei de la Mișcarea Populară, ne vom baza de aici încolo și oameni care prin gestul lor fac diferența față de alți politicieni care doar invocă principii, însă atunci când trebuie să le pună în practică, uită de ele. Pe de-o parte, avem de astăzi încolo pe Elena Băsescu și știm cu toții că ultimele zile au fost încărcate de așteptarea unora ce va face Elena Băsescu, va candida sau nu din partea Mișcării Populare, va candida sau nu independent. Elena Băsescu a strâns numărul de semnături, așa cum a făcut și în 2009, ar fi putut ca și în 2009 să candideze independent, însă ține la proiectul Mișcarea Populară, își dorește ca acest nou proiect politic, un proiect politic diferit, inițiat de președintele Traian Băsescu să aibă succes și conștientă fiind că participarea sa în alegerile pentru PE ca independentă ar fi făcut ca din scorul PMP să plece câteva procente către candidatura ei. Ca urmare, alege în mod responsabil și iubind acest partid, Mișcarea Populară, să nu intre în competiție. Noi ne-am fi bucurat ca Elena Băsescu să intre în competiție, pentru că are aceleași așteptări ca și noi", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că alegerea Elenei Băsescu de a nu candida la europarlamentare vine să oprească și "speculațiile ipocrite care s-au făcut de către așa-ziși deontologi din presa de dreapta, de presa de opoziție".

Elena Udrea a vorbit și despre înscrierea în PMP a lui Siegfried Mureșan, subliniind că prezența acestuia pe lista de candidați a formațiunii "chiar pe locul II, loc eligibil", arată că PMP este deschis către tinerii care fac performanță.

"Toate partidele invocă atunci când este cazul preocuparea de a promova tineri, de a promova o generație care a demonstrat în afara țării, însă atunci când e să-și întocmească listele, vedem că-și pun nevestele, își pun amante".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ