ELENA UDREA, marş prin Bucureşti: "Elena este pe tron, Viorel la tomberon"

| 28 sep, 2014

Mii de oameni participa, duminica la amiaza, la "Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca", organizat in Capitala de PMP si promovat de Elena Udrea.

Participantii la mars au venit din toata tara. Unii dintre ei purtau pancarte pe care scria "PMP Constanta" sau "Partidul Miscarea Populata Constanta".

In fruntea oamenilor a mers chiar Elena Udrea, candidatul PMP la alagerile prezidentiale, tinand cu mai multe persoane un banner pe care scrie "Ponta - PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romaniei".



In jurul sau, cei care participau la mars strigau "Victor Ponta minte. Udrea presedinte", "Elena este pe tron, Viorel la tomberon", "Victor Ponta pentru noi este Ceausescu 2", "Ponta are in CV glume proaste si hotii", "Un Guvern si o lichia alocatia ne ia", "Victor, de ziua ta sa te calce DNA", "Nu stati la balcoane ca muriti de foame", "Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun" sau "Ponta teleghidat baterie nu ti-ai luat".

Pe masura ce inainteaza catre Piata Victoriei oamenii continua sa strige si "Victor Ponta si ai lui, cascadorii rasului" sau "La Universitate, vom face dreptate".



Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a anuntat, duminica dimineata, pe o retea de socializare "Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca", organizat in Capitala.

"Va invit sa-mi fiti alaturi la 'Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca', astazi, incepand cu ora 11:00, in scuarul Salii Palatului.De aici pornim spre Piata Victoriei, acolo unde ii vom aminti lui Ponta ca sfarsitul guvernarii sale este aproape", a scris pe Facebook Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ