ELENA UDREA, mărturisire cu jumătate de gură: „Totul e în ritm de melc!”

| 19 mar, 09:11

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook care evidenţiază faptul că anchetarea ei se desfăşoară în ritm de melc. De asemenea, ea salută faptul că azi va avea loc confruntarea dintre ea şi denunţători, confruntare care va avea rolul de a evidenţia adevărul.

Iată mesajul integral al Elenei Udrea:

“După două săptămâni şi jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârşit, confruntările între Elena Udrea şi denunţătorii săi în dosarul „Gala Bute”.

Citeşte şi: ELENA UDREA este tristă. Încă o lovitură primită de fosta şefă PMP

Ca şi constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocaţii au invocat în spaţiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării şi după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că „ancheta se derulează în ritm de melc”.

Elena Udrea şi avocaţii sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă”

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ