Elena Udrea, mesaj de 1 decembrie

| 01 dec, 2014

Elena Udrea, a transmis românilor un mesaj de Ziua Națională a României.

"De Ziua Națională, îi doresc României să fie iubită de români, oriunde s-ar afla ei și oricare le-ar fi crezul. Îi mai doresc să aibă parte de conducători înțelepți, care să o ducă pe drumul cel corect și care să lupte pentru ideea de mai bine pentru toți.

Iar românilor le doresc să fie mai uniți decât au fost vreodată, pentru că numai împreună putem reuși să ne construim viețile pe care ni le dorim.

A trecut vremea sacrificiilor, a trecut vremea în care, oricât am fi încercat, nu reușeam să vedem luminița de la capătul tunelului. Fundamentul casei numite "România frumoasă" a fost pus și are baza solidă. Acum este momentul să o consolidăm cărămidă cu cărămidă, pentru a ne putea bucura cu toții de ea. La mulți ani, România!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 2014
anonim
nu ti-a dat si tie johannis ceva sa sugi sa lingi ca tot ai pierdut alegerile nu la ceilalti nu da ca nu vrea sa fie poponar etc
03 dec, 2014
Orice Parere Conteaza
Si noi îi transmitem un mesaj
Să faca bine sa dea inapoi sumele de bani furate pentru posetele ei trucate, plimbarile pe banii romanilor in strainatate si pentru traiul imbelsugat pe care l-a dus si-l duce.
PS când te vedem duduie anchetata si acuzata? Asta-i una din promisiunile d-lui Johannis..ca va starpi coruptia..e retorica..raspunsul il stim..niciodata
02 dec, 2014
Aviacoraliz
Job la domiciliu
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ