ELENA UDREA, atac dur la VICTOR PONTA şi KLAUS IOHANNIS

| 13 aug, 09:29

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, spune prin intermediul rețelei de socializare că traversam o perioada grea, framantata, cu urmari imprevizibile. Deasemenea, Udrea sustine ca nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru România, nimeni nu propune un proiect de ţară, ne creaza un risc urias de regres.

"Premierul este hăituit şi se ascunde prin Caraibe, iar la întoarcere ne povesteste despre curajul de-a da cu fuga-n ei. Preşedintele se plimbă cu Prima doamnă sub pretextul că reprezintă ţara. "Scump, domnule scump..."
Aş întreba: câte contracte şi câte oportunităţi au adus aceste vizite externe? Parlamentul face tot ce a învăţat mai bine: se ascunde sub pretextul vacantei. Miniştrii nu ştiu de cine să asculte (de Premier sau de şeful de partid). Aşa că mai bine nu fac nimic. Acestea toate se întâmplă în timp ce cât a mai rămas din democraţia românească se duce pe apa sâmbetei prin decizii luate din umbra: Rejudecarea dosarului Rarinca şi "spălarea" celor care au băgat-o nevinovată 6 luni în puşcărie.
Deschiderea unor dosare adversarilor politici ai lui Victor Ponta de către procurorul Tiberiu Niţu. Poate CSM ar trebui să investigheze această predispoziţie a Procurorului General. Nu îmi propun să ofer eu o direcţie pentru România, deşi cu siguranţă ţara ar lua-o pe un drum, în loc să stea pe loc ca acum. Îmi propun însă să atrag atenţia asupra lucrurilor anormale care se întâmplă aici, în speranţa că vor prinde curaj si vor mai veni şi alţii care să îşi dorească normalitate, democraţie. 
Si poate, impreuna, vom vedea ce este de facut."
, scrie Elena Udrea pe o retea de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ