Elena Udrea, mesaj RELIGIOS de campanie electorală

| 13 oct, 2014

In campania electorala, candidatii devin parca mai evlaviosi si se intrec in urari si mesaje cu tenta religioasa. Elena Udrea, prezidentiabilul PMP, a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii de la slujba de praznuire a Sfintei Parascheva, de la Roman, orasul in care, de altfel, a candidat pentru alegerile parlamentare.

Intr-un mesaj postat pe Facebook Elena Udrea le promite romascanilor ca va "ridica Moldova din genunchi si din saracie".

"Acum doi ani incepeam campania pentru alegerile parlamentare, in colegiul de la Roman. Debutul la slujba tinuta de Sfanta Parascheva a fost de bun augur, reusind, cu cel mai mare numar de voturi, sa devin deputat si sa trimit acasa contracandidatul USL. Am promis atunci romascanilor ca, daca imi vor da increderea lor, voi porni construirea Romaniei Frumoase din inima Moldovei, de la Roman.

Astazi (duminica - n. red.), am fost din nou alaturi de ei, bucurandu-ma sa-i vad mandri ca m-am tinut de cuvant si ca au candidat la Presedintia Romaniei. Fac inca o data aceeasi promisiune: voi ridica Moldova din genunchi si din saracia in care au aruncat-o guvernarile rosii: FSN, PDSR,PSD", este mesajul care insoteste mai multe fotografii cu Elena Udrea pioasa, la biserica.

Intr-un alt mesaj pe aceeasi retea de socializare, Udrea mentioneaza ca a primit, din partea episcopului Romanului si Bacaului, Ioachim Bacauanul, o icoana. Postarea este insotita de o poza doveditoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 oct, 2014
un om cinstit...
Felicitari Elena, fiecare prezenta este discreta! Ai dat dovada intotdeauna de intelepciune, si am convingerea ca toti romanii vor lua decizia corecta de a te vota!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ