Elena Udrea: Mi se cere să mă retrag. S-au implicat serviciile în favoare lui Ponta şi Iohannis

| 29 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PMP, Elena Udrea, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, că i se cere pe mai multe canale să-şi retragă candidatura în favoarea altor candidaţi de dreapta. Totodată, Udrea susţine că atacurile legate de speculata sa implicare în dosarele Microsoft şi EADS arată că oameni din serviciile secrete s-au implicat în campanie alături de principalii candidaţi, Klaus Johannis şi Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Uitându-mă cu mare atenţie la lucruri care se petrec în ultimele zile, cred că în favoarea celor doi candidaţi au intrat şi reprezentanţi ai unor servicii secrete. Am văzut o schemă făcută de un jurnalist care nu-mi este prieten, ce mă critică, prin care arăta că informaţiile apărute pe un site din Germani, într-un articol nesemnat, au apărut după o schemă folosită de oameni din SIE sau care au lucrat în DIE, Departamentul de Informaţii Externe. De aici au rezultat atacuri preluate apoi pe filiera lui Dan Voiculescu", a declarat Elena Udrea.

Ea a afirmat că atacurile lansate la adresa sa, prilejuite de arestarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft, au ca obiectiv să o determine să renunţe la candidatura la postul de preşedinte al României. "Sunt solicitări de a mă retrage în favoarea unor candidaţi de dreapta. Nu sunt formulări oficiale, dar sunt foarte multe persoane care în ultimele 48 de ore formulează aceste solicitări. Vă daţi seama că nu le pot da numele, dar sunt foarte multe persoane care mi-au cerut acest lucru în mod direct", a afirmat preşedintele PMP.

Aceasta a arătat că voturile pe care le-ar obţine ea sunt foarte importante în perspectiva turului II. "De ce s-ar bate toată lumea cu candidatul de pe locul 3, după cum arată sondajele? De ce nu avem o competiţie între primii doi? Pentru că Victor Ponta şi Klaus Johannis sunt parte a proiectului USL şi pentru că electoratul Elenei Udrea contează pentru turul II. Locurile 4 şi 5, Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu, se anulează reciproc. În schimb, voturile Elenei Udrea vor decide câştigătorul. De aici a rezultat o bătălie în care ambii candidaţi au intrat cu toate armele: fie ca electoratul meu să stea acasă, în cazul lui Victor Ponta, fie să fie determinat să voteze cu Klaus Johannis", a explicat Elena Udrea.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ