Elena Udrea, noi dezvăluiri INCENDIARE. Decizia RADICALĂ a şefei PMP

| 28 ian, 11:23

Liderul PMP, Elena Udrea, continuă dezvăluirile în cazul Dosarului Microsoft. După ce a menţionat de implicarea lui Vasile Blaga, Victor Ponta şi a altor persoane politice, Udrea s-a arătat nemulțumită de reacția presei.

Elena Udrea susține că presa este toată cumpărată și nu va băga în seamă dezvăluirile sale, tocmai de aceea a decis să dea toate detaliile pe pagina personală de Facebook:

”Când presa, în cea mai mare parte, este fie plătită din bani negri, fie are interese în a ascunde lucruri despre unii şi a exagera ori a minţi de-a dreptul cu privire la alţii, singura soluţie de a spune ceea ce nu se vrea a fi spus este internetul. Unde, din fericire, ne putem exprima liber. De aceea vă voi spune lucruri aici, pe Facebook. Nu Facebook-ul a demonstrat că are forţa de a pune chiar preşedinţi de ţară şi de a face revoluţii?”, susține Elena Udrea pe o reţea de socializare.

Elena Udrea, SUPĂRATĂ că nu mai are trecere la Palatul Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 13:53
Subscri la ce zic eUdrea
Corect, presa tace cand e vb de marii penali, oare de ce?
Si nu este asa? Presa aservita tace cand e vorba de mafiotul Blaga, Videanu, Berceanu, Aastase, Oltean, Preda etc. Pescariu , Stelu, Sandu etc cei care chiar au matrasit afacerea Microsoft sunt liberi doar ca au turnat ce le-a trecut prin cap fara sa aiba si dovezi. Stiti ce cred? Ca Pinalti si Cocos dar si Bica sunt fraierii in toata aceasta tevatura tinuta artifficial la tv, doar de dragul audientei. Magarii sunt liberi, isi fac vacantele nestingheriti, fac afaceri cu statul- vezi Pescariu si prostii aia stau in arest fara sa ia un euro mita. Banii respectivi fiind in conturile lui Pescariu si Sandu. Deci cum a luat mita Cocos? Dar Pinalti? Iar povestea cu Bica suna a razbunare intre institutii. Nu pun botul la nimic, nu cred nimic pana in prezent. Ori ca Udrea ar fi vinovata de ceva, la fel, e o bazaconie ordinara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ