Elena Udrea: Nu i se poate interzice cuiva accesul în politică pentru că a pozat în tabloide

| 21 mar, 2014

Elena Udrea a comentat înscrierea în Mișcarea Populară a unei tinere care pozase pentru Libertatea că nu i se poate interzice cuiva să facă parte dintr-un partid pentru că a apărut în astfel de ipostaze. O astfel de interdicție i-ar bloca chiar Elenei Udrea accesul în politică, dacă ne amintim pictorialele în care a apărut.

Elena Udrea scrie, pe pagina ei de Facebook, că a aflat din presă că unul din proaspeții membri ai Partidului Mișcarea Populară este o tânără care a pozat la pagina 5 din Libertatea. Comentariul Elenei Udrea este că nu i se poate interzice cuiva să se înscrie într-un partid pe motiv că a pozat pentru tabloide.

„PMP nu verifică în formularul de înscriere dacă viitorii membri de partid au făcut sau nu pictoriale prin tabloide. De altfel, nu cred că i se poate interzice cuiva calitatea de membru de partid doar pentru că, în trecut, ar fi pozat în Pagina 5 de la Libertatea. Mai important este să nu fie acuzat de corupţie, spre exemplu”, a scris Elena Udrea.

Corect, dacă ar exista o astfel de interdicție, Elena Udrea ar fi prima care ar trebui să părăsească viața politică. Iată câteva din aparițiile sale în reviste glossy din ultimii ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 2014
misk
Fara mishto
Fara misto acuma, cine dreaq a vazut o parasuta cu autocenzura?
Pai dak autocenzura nu te'npidik sa catindezi dupa ce ti-ai arat la tata lumea singurele atuuri (tzatze, kraci, muhe, buci) , nu vaz de ce ar face-o legea.
Este normal ca astfel de parashute sa fie pline de "suptcesuri" in politichie ca oricum oximoronu' roman care mere la vot de atuurile astea stie nu de programe, doctrine si alte boashe pe bigudiuri.
De mai ese tanti Plescoi de doua ori in blugi si pi toace n-ar fi de mirare sa castige si prezidentialele.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ