Elena Udrea o apără pe Alina Bica: Eu m-am opus numirii ei

| 26 noi, 2014

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat miercuri la Adevarul Live că s-a opus ca PDL să facă numiri la ANRP în 2009, preferând ca aceste funcţii să fie preluate de PSD care făcea la acea vreme parte din Guvern. Astfel ea nu a fost de acord ca Alina Bica să facă parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

"Când s-a pus problema numirii în agenţii ca ANRP eu m-am opus ca acolo să fie reprezentanţii PDL-ului dar colegii mei nu au fost de acord. Cât priveşte numirea doamnei Bica la DIICOT, dacă ar fi fost indicii în ceea ce priveşte acest caz (n.r. de corupţie) nu ar fi numit-o. A fost văzută ca un profesionist", a spus Elena Udrea.

Ea consideră că problemele legate de ANRP ţin de deficienţe ale legislaţiei.

Alina Bica este aczată de fapte de corupţie care ar fi fost săvârşite în perioada în care a lucrat la ANRP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
Andru S.
Udrea un politician corect
Nu mai bateti campii, iata ce a spus Elena Udrea, clar cu subiect si predicat:

"Când s-a pus problema numirii în agenţii ca ANRP eu m-am opus ca acolo să fie reprezentanţii PDL-ului dar colegii mei nu au fost de acord. Cât priveşte numirea doamnei Bica la DIICOT, dacă ar fi fost indicii în ceea ce priveşte acest caz (n.r. de corupţie) nu ar fi numit-o. A fost văzută ca un profesionist"

Blaga si ceilalti n-au vrut sa auda de recomandarea ei, de ce oare?
26 noi, 2014
@ ciociolina de Plescoi
A. Bica
" bica a fost vazuta ca o profesionista" in arta de a fura cu tupeu- CE RUSINE MARE !!! Colegele de shopingn ar trebui sa fie si colege de camera la bazarul de la Targusor ca ambele sunt profesioniste in furtisaguri de milioane

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ