Elena Udrea, PMP: Împreună cu Băsescu și Boc putem obține un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare

| 22 mar, 2014

Împreună cu aceşti doi bărbaţi de stat (Traian Băsescu și Emil Boc), PMP nu are cum să nu-şi îndeplinească obiectivul: un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook după seminarul organizat de Fundația Mișcarea Populară.

"Aam văzut din nou împreună doi politicieni extraordinari: Traian Băsescu şi Emil Boc, parteneri în trecerea României prin cea mai gravă criză economică din ultimii 80 de ani şi doi oameni care împărtăşesc aceleaşi idei privind statul de drept. Am avut sentimentul că, împreună cu aceşti doi bărbaţi de stat, PMP nu are cum să nu-şi îndeplinească obiectivul: un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a precizat că PMP şi-a luat încă o dată angajamentul că va fi partidul care va contribui la consolidarea statului de drept în România şi la protejarea sa.

"PMP este partidul oamenilor care au făcut ceva în viaţa lor şi care ştiu de ce are nevoie ţara pentru a progresa. Noi, cei prezenţi la această dezbatere, am dovedit, fără putinţă de tăgadă, că putem ajuta România să progreseze. Că putem lăsa ceva în urma noastră. Că am reuşit să împingem ţara asta înainte", a punctat Elena Udrea.

Şi-a prezentat bilanţul ministerial

· Am semnat 2.382 de contracte pe fonduri europene în valoare de peste 4,5 miliarde de euro. Din acestea, se făcuseră plăţi de peste 1 miliard de euro.

· Am construit şi reabilitat peste 900 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local – atât cu bani de la Buget, cât şi cu fonduri europene.

· Am reabilitat 47.000 de apartamente şi construit peste 4.000 de locuinţe pentru tineri.

· Am introdus apă şi canalizare în peste 300 de localităţi din România.

· Am finalizat peste 130 de săli de sport – majoritatea începute în timpul guvernării Tăriceanu.

Băsescu la PMP: Nu puteţi să fiţi urmaşii mei dacă nu câştigaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ