Elena Udrea: PMP va susţine un candidat UNIC al dreptei DOAR dacă acesta este Cristian Diaconescu

| 12 iun, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, spune că partidul pe care îl conduce va merge pe varianta unui candidat comun al dreptei la prezidenţiale, dacă Partidul Democrat Liberal (PDL) şi Partidul Naţional Liberal (PNL) vor susţine candidatul Mişcării Populare, respectiv pe Cristian Diaconescu.

'Nu este exclus, chiar ne-am dori să susţinem un singur candidat al dreptei, dar asta înseamnă ca PDL şi PNL să susţină candidatul nostru', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Elena Udrea.

Ea a spus că, în varianta actuală, PMP va susţine candidatul dreptei doar în turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

'Dacă candidatul nostru nu ar intra în turul 2, atunci evident că vom susţine candidatul dreptei. Dacă, în schimb, candidatul nostru va intra în turul 2, atunci este normal ca celelalte partide de dreapta să susţină candidatul PMP', a menţionat Udrea.

În context, preşedintele PMP a criticat PDL pentru faptul că ar fi cel mai mare opozant al preşedintelui Traian Băsescu.

'Această fuziune, alianţă între PNL şi PDL s-a făcut pe un proiect anti-preşedinte. Culmea: cei mai opozanţi faţă de Traian Băsescu sunt cei de la PDL. Şi s-a făcut cu excluderea sau marginalizarea electoratului PMP şi a electoratului preşedintelui Traian Băsescu. Ca urmare, PMP merge pe drumul său, care înseamnă inclusiv să aibă în turul 1 măcar propriul candidat', a conchis Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ