ELENA UDREA povesteşte TOTUL! CE a făcut toată NOAPTEA

| 06 iul, 20:38

Fostul Ministru al Dezvoltării și Turismului a incercat sa profite de vacanta mai mult sau mai putin fortata in care se afla, si-a facut bagajele si a luat drumul Litoralului romanesc.

Elena Udrea susţine că relatarea cu privire la ce s-a întâmplat este parţial neadevărată.

"Nu eram nicidecum într-un club de fiţe, nu am băut vin acolo şi nici nu ne-au sprijinit bodyguarzii să plecăm din club. A fost o întâlnire cu un coleg de partid, Radu Cristescu, împreună cu familia sa, şi prezentă a fost şi mama mea. Pentru că era o mică aniversare, am fost invitată şi, împreaună cu cei despre care am relatat, ne-am simţit bine în acel club de tineri preţ de o oră. Ce relatase presa tabloidă sunt doar interpretări ale unor imagini de la acea mică aniversare", a declarat Elena Udrea, pentru stiripesurse.ro.

Udrea s-a cazat la un hotel de lux din apropierea statiunii Navodari, incercand sa fie cat mai discreta in sejurul de la malul marii.

A reusit doar in parte acest lucru, politicianul dezlantuindu-se in weekend, intr-un lounge-club din zona de nord a statiunii Mamaia.

Citeste si: Bărbaţii fac coadă la uşa ELENEI UDREA. Blonda de la Cotroceni se bucură din plin de LIBERTATE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ