Elena Udrea, PRIMA reacție după numărarea voturilor: Traian Băsescu termină mandatele căștigator

| 17 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook în urmă cu puțin timp. Președinta PMP se bucură că Traian Băsescu finalizează mandatul câștigător și că Victor Ponta a fost înfrânt de Klaus Iohannis în bătălia pentru Cotroceni, punctând că liderul PSD a pierdut lupta deoarece s-a bazat doar pe mitul antibăsist.

"54,66-45,33!

Traian Basescu termina mandatele castigator. Antibasismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat pana in ultimul moment doar cu Presedintele. Si a pierdut. Basistii in turul doi au votat toti si intr-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus stampila pe Iohannis. Acum in Romania avem o realitate: ANTIPONTISMUL", a scris președinta PMP pe Facebook.

Citește și: Mesajul RĂSPICAT al Elenei Băsescu pe Facebook, la miezul nopții

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
lumy
Cele mai noi oferte de lucru! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
17 noi, 2014
Ioan
Cumperi si revinzi
Cumperi si revinzi!
Foarte multe Produse Digitale, le cumperi, capeti dreptul de proprietate asupra lor si le revinzi de cate ori vrei in copii. Ele sunt in 2 variante: STANDARD, cu 50 lei si EXTRA (cu un site) cu 70 de lei. Ele contin e-book-uri si soft-uri; ofer multe bonus-uri.
- Cum sa faci bani – 19, - Echilibru mental şi tactici de luptă – 12 - Marketing – 81 - Reţete de slăbire – 4 - Sfaturi diverse – 13 - Site-uri, blog-uri – 34 - Succes în viaţă – 7 - Dragoste – 8 - Îngrijirea câinelui – 1 - Reţete culinare (şi vegetariene) – 10 - Înfrumuseţare – 9 - Pescuit, chitară, bonsai, acvariu – 4 - Programe, ghiduri internet şi PC – 86 - Artă fotografică, horoscop, astronomie – 3 Pentru detalii vizitează site-ul materialedig.com: citeşte detalii, completează câmpurile respective şi trimite
17 noi, 2014
Mama
curva ordinara, acum iti bagi coada pe langa Johanis....cat tupeu poti avea,,, n-aveti nici un merit voi basistii la reusita lui! ...speram sa se tine de cuvant cu justitia si sa va vedem la Jilava pe toti lingaii de cur ai smochinitului CHIOR! ...bleah
17 noi, 2014
amid
Iohanis
Iohanis s-ai lui amici L-au inins pe Pacalici. Dupa aflarea rezultatelor de la urne Ponta a declarat:Daciana dragostea mea!
17 noi, 2014
ovidiu avram
elena udrea
Pitipoanca bolunda,afla ca sunt un antibasist feroce,deci nu sunt un mit,si voi fii antibasist atata timp cat basescu exista.L-am votat pe Iohannis,dar nu anti-Ponta,pentru ca nu este obligatoriu sa votezi anti-ceva.Degeaba dai din codita pe langa noul presedinte,ca nu vei obtine nimic si,daca este asa cum pare,ca cu aceasta speranta l-am votat,sper sa te ajute sa ajungi acolo unde iti este locul:-alaturi de basescu la "mititica".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ