ELENA UDREA rupe TĂCEREA. Vrea să spună tot!

| 20 feb, 12:13

Elena Udrea a vorbit pentru prima oară de când se află în arest la domiciliu despre cazurile în care este implicată. Într-o postare pe Facebook, aceasta susţine că este nedrept să aibă interdicţie să discute despre situaţia sa, fiind acuzat, în schimb, DNA, ca acuzator, are dreptul să dea mesaje sau informaţii pe surse.

Elena Udrea pe Facebook: "Ieri, în şedinţa CSM, a fost facută o propunere interesantă. Domnul procuror Gheorghe Muscalu este de părere că persoana aflată sub control judiciar nu ar trebui să aibă voie să comunice public legat de cauza în care este acuzat. Deşi ideea a venit ca urmare a situaţiei create în cazul meu, declar că sunt total de acord! Dar, pentru ca scopul de a nu fi afectat actul justiţiei să fie atins, ar trebui ca aceeaşi interdicţie să o aibă şi acuzatorul.

Într-un dosar penal există două părţi care trebuie să aibă tratament egal: acuzarea şi apărarea. Dacă acuzarea se face în mod public, atunci şi apărarea trebuie să poată răspunde public.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cum decurge o zi din viaţa Elenei Udrea în arest la domiciliu

Deci, ar fi corect să nu mai vedem comunicate oficiale ori documente din dosare date "pe surse" din partea anchetatorilor, care au rolul de a construi percepţia publică de vinovăţie a celui acuzat, înainte ca o instanţă să se pronunţe. Mai ales că "percepţia publică" este un argument al acuzării invocat adeseori în faţa judecătorilor", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a fost eliberată în această săptămână din arestul poliţiei şi trecută în arest la domiciliu în dosarul Microsoft, însă procurorii DNA cer acum arestarea ei în dosarul Gala Bute.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 14:00
pinochio victor
Premierul Victor Ponta spune că nu ştie dacă firma cumnatului său a făcut afaceri cu statul de când el conduce Guvernul.
"De cand sunt eu la guvernare, din ce am vazut in presa, ca nu mi-a prezentat mie cumnatul meu vreun act al firmei, dar stiu cine se ocupa de chestia asta, de cand sunt eu la guvernare nici nu cred ca a participat la vreo licitatie. Ultimul contract e cel din 13 ian 2012", a declarat Ponta la B1.
Realitatea îl contrazice însă. Potrivit portalului e-licitaţie.ro, firma GROSSMANN ENGINEERING GROUP, administrată de cumnatul primului ministru, Iulian Herţanu, a câştigat şase contracte cu instituţii publice de la preluarea mandatului de premier de către Ponta. Societatea a realizat lucrări de modernizare sau regenerare a infrastructurii, a oferit consultanţă sau a realizat studii pentru cinci primării şi o agenţie de stat. Valoarea totală a contractelor obţinute de firma cumnatului premierului în această perioadă depăşeşte 1,4 milioane de lei.
FIRMA CUMNATULUI, ABONATĂ LA CONTRACTE CU STATUL
31.03.2014 - Primăria Pantelimon - 225.000 lei
18.07.2013 - Primăria Bechet - 325.000 lei
29.04.2013 - Consiliul Local Chitila - 219.450 lei
8.11.2012 - Municipiul Mangalia - 174.450 lei
4.09.2012 - Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia - 197.000 lei
9.08.2012 - Primăria Turnu Magurele - 298.000 lei

sursa: e-licitatie.ro
23 feb, 02:20
mihai
Ca vorbeste sau Udrea nu circul s-a terminat .Basescu si ai lui au salvat-o pe Udrea .Iohannis nu merita sa fie presedinte daca se lasa influentat de rugamintile infractorilor .
21 feb, 08:48
andrei
salutari tuturor!
E.Udrea a pus punctul pe Y. Absolut corect! Inoculare in opinia publica a urii si vinovatiei la adresa celui anchetat este ilegala. De asemenea plimbarea cu catusele la maini in public si in fata camerelor de luat vederi este ilegala.
23 feb, 02:25
marcela
Sigur ca UDREA ARE DREPTATE .Sa-i oferim si o vacanta exotica de relaxare ,scuzele intregului popor si sa recupereze tot ce nu a putut fura in zilele de celula .Iar staf ca tine trebuie premiat cu ceva ca doar nu lingi degeaba .
21 feb, 07:37
florin
Corect ! Sa vorbeasca ! Si sa spuna tot ce stie si ce vrea !
Ca nu are dovezi asta-i alta poveste ! Sau poate are !
In orice caz prin denuntul pe care l-a facut si-a dovedit limitele !
Este suficient de proasta ca sa mai dea din ea si sa se autoacuze singura !
20 feb, 18:48
osiris
Interesanta propunere. As lasa-o sa vorbeasca. Cei care o acuza, trebuie sa poarte aceeasi raspundere ca acuzata.
Nu e in regula cu justitia, nu numai in cauza asta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ