Elena Udrea s-a decis: pe cine toarnă mâine în faţa judecătorilor

| 04 mar, 21:02

Elena Udrea se va prezenta mâine în faţa magistraţilor, care vor decide dacă fostul ministru va rămâne în arest preventiv. Unul din avocaţii săi, care a şi vizita-o pe fosta şefă PMP la ceas de seară în arest, a declarat, potrivit România TV, că au pregătit apărarea fostului ministru, care e decis să apeleze şi la martori, pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Avocatul Elenei Udrea a fost s-o viziteze pe aceasta în arest, iar la ieşire el a fost întrebat de jurnalişti dacă fosta şefă PMP s-a gândit la vreun martor pe care să-l cheme în apărarea sa.

" Răspunsul e da! Nu vă pot spune răspunsul ei şi mâine vor fi indicate aceste persoane în faţa judecătorilor de contestaţie. Sunt persoane care au avut tangenţă cu activitatea doamnei Udrea din perioada 2010 până la arestarea domniei sale. E vorba de Roberta Anastase, Traian Băsescu? Vă promit că la momentul când voi putea să vă fac asemenea declaraţii o voi face, dar nu vă pot spune acum.", a declarat avocatul Elenei Udrea, potrivit România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, noi DEZVĂLUIRI care vor arunca ţara în aer!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 21:13
liviuioan
--SENZATIONAL-
Strategia--TATUCULUI--ramas lider de piata dupa priponirea DD-ului-- OTVvizarea , procesului--PARASUTISTEI-- .Echipa lucreaza cu profesionisti--mai greu de sters urmele--DILETANTISMUL--celor care au crezut ca au creiat un --SISTEM MAFIOT--PERFECT .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ