Elena Udrea se dă bătută? "Nu mai este cale de întoarcere pentru mine"

| 07 feb, 21:47

Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, în emisiunea ”X-Press” de pe B1 TV, că tot ce se întâmplă zilele aceastea au ca țintă reducerea sa la tăcere.

”Cred că ar trebui să împart statului tuturor dezbaterilor cu Coldea. Lucruriloe pe care le-am spus despre el cred că sunt la fel de importante. Trăim un mom important pentru România. Cred că dezbaterea ar trebui să fie cum se exercită puterea în această țară în acest moment”, a declarat Udrea.

”Zece ani am fost un om care a fost în tabăra celor care s-au luptat ca justiția să fie puternică. Acuzațiile pe care le-am lansat nu au fost la adresa instituțiilor. Au fost legate de oameni. Ceea ce spun eu nu e un atac împotriva vreunei instituții. Sunt lucruri care cred că țin de o dezbatere privind democrația din România”, a continuat ea.

”Justiția trebuie să ancheteze dacă există o suspiciune sau vreau acuzația în spațiul public. Elena Udrea, eu, trebuie să dau răspunsuri la acuzațiile care mi se aduc. Dar de la această normalitate pe care nu numai că o recunosc, o susțin, la ceea ce se întâmplă în ultimele luni, un atac crescendo cu țintă Elena Udrea. Eu am fost țina dosarului Microsoft, fără ca eu să fiu menționată în acel dosar. E o strategie care are ca țintă reducerea la tăcere a Elenei Udrea”, a explicat ea.

Cine este avocatul care o va scăpa pe Elena Udrea de puşcărie

Ea a explicat astfel ca de aceea a trecut peste frica sa de a vorbi despre generalul Coldea.

"Am avut si eu teama mea sa spun aceste lucruri. Am spus-o cand am vazut ca nu mai e cale de intoarcere, ca totul se intampla matematic", a spus Udrea, explicand ca tinta este reducerea ei la tacere.

”Nu există persoană din anturajul meu care să nu fie întrebată dacă știe ceva de mine. toată această presiune din jurul meu are o singură explicație, încercarea de a fi redusă la tăcere”, a mai subliniat Udrea la B1 TV.

”Acuzaţiile care mi se aduc se bazează pe denunţurile a doi martori. Şi eu am făcut un denunţ la adresa generalului Florian Coldea, dar nimic nu se întâmplă. De ce nu se acordă acelaşi tratament?”, a întrebat Udrea, sugerând că dacă va fi arestată, acelaşi lucru ar trebui să se întâmple şi cu generalul Coldea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 00:12
liviuioan
--BUNA PENTRU ROMANIA--
Cablata, ca sursa alternativa--a lucrat ca o furnicuta--cu deschidere la toate usile ( asta intelege toti mujicii-- la toti , la toti si prieteni si dusmani--nu conta ca era campanie electorala ). Cand--buna- nu a mai fost buna--cu analiza--e mai greu--spre supararea maestrului . Dracu--l-a pus si pe TURCESCU--sa arunce sacul--STIA EL DE CE--plapumar acoperit .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ