Elena Udrea se declară înfrântă? "Nu ţin neaparat să rămân preşedinte al PMP"

| 26 noi, 2014

Elena Udrea a declarat marţi la Adevărul Live că nu ţine neaparat să rămână preşedinte al PMP şi condamnă strategia celorlalte partide din campania alegerilor prezidenţiale de a o clasa pe locul trei, după Monica Macovei.

"Nu ţin neapărat să rămân preşedinte al PMP. Băsiştii au votat împărţiţi în turul I pentru că au fost mai mulţi candidaţi. Traian Băsescu, la PMP, va aduce foarte mulţi dintre loialii electoratului său. Eu nu am o ţintă din a rămâne preşedintele PMP, dar am o ţintă să aduc în acest partid oameni valoroşi. Dorinţa mea este să văd în PMP noua clasă politică", a spus Elena Udrea, la Adevărul Live.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Udrea a arătat că îşi menţine părerea că "a fost o luptă cu Elena Udrea" să nu iasă pe locul trei şi să nu conteze pentru ce avea să se întâmple.

"Am fost ţinta unui tip de discurs: „să plece Udrea din politică", „Udrea îi face rău lui Traian Băsescu". Este evident că nu am făcut rău nimănui. Am fost un ministru bun şi un om loial. În campanie şi după, am remarcat că aceeiaşi oameni au avut tipul acesta de discurs. Că a avut efect este evident. Nu se punea problma să ajung în turul II, dar scorul era la 7 - 8%. Miza a fost Udrea să iasă după Macovei şi să nu mai reprezinte nimic după alegeri. Mă consider câştigătoarea locului trei în continuare. Faptul că am fost în faţa Monicăi Macovei, cot la cot cu Tăriceanu, nu le-a dat relaxarea să spună că Udrea a eşuat, dar am auzit că acest discurs îl pregătise. Dacă ar fi ieşit până la captă această strategie, i-am fi auzit: „Udrea să plece acasă"", a precizat Udrea.

Blaga o acuză pe Elena Udrea că MINTE în privinţa Alinei Bica

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
Udrea va ramane presedintele PMP!
Ai castigat, continua...ai pierdut, continua!!!
Lupta din turul 1 a fost uriasa, cu sange pe pereti si tot consumul acesta de neuroni si de energie s-a dat impotriva Elenei Udrea, singura care a atacat la baioneta pe Ponta si PSD...PDL+PNL au aruncat in lupta pe procuroarea comunista, Macovei- dezaxata, pentru a ciupi nemeritat din voturile lui Basescu, PSD l-a aruncat in batalie pe Harley Davidson Tariceanu, cel mai abject politician dambovitean, tot pentru a fura din voturile Elenei Udrea si vorba ei : in loc sa fi avut nu 7-8 %, ci 10 %, aceste aranjamente murdare n-au avut efect : Ponta a pierdut lamentabil, Macovei s-a ales cu o marginalizare totala si acum urla disperata, cerandu-si " dreptul "...nu, nu-l va avea niciodata, escrocii, tradatorii si viperele trebuie exclusi din viata politica...Orice se plateste!
27 noi, 2014
Sorin C.
Unde se declara Udrea infranta? Oare chiar nu ati reusit sa o vedeti pe Udrea la justa sa savaloare, putere, lupta, rezistenta la orice atac mizerabil? Oameni buni, Udrea niciodata nu s-a cramponat de functii, de vreun fotoliu comod de unde sa comande. Stiti bine asta, da?
Udrea a spus ca nu tine sa ramana Presedinte in PMP in caz daca dl Basescu ar dori sa preaia partidul, desi n-o va face deoarece d-lui are incredere in ea, colegii au incredere in ea, asa ca, haideti sa fiti corecti, nu dati un titlu dupa cum v-ar conveni. Udrea este prezentul si viitorul in politica. Iohannis si gasca vor disparea mai repde decat credeti. Ponta va fi istorie ....PMP va fi dreapta autentica cu Udrea si Basescu lideri! Am zis!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ