Elena Udrea: Sunt cel mai bun candidat. Ca preşedinte, voi schimba Guvernul Ponta

| 02 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, s-a declarat, joi, drept 'cel mai bun candidat' din cursa prezidenţială.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidata PMP la Preşedinţie a susţinut, la lansarea programului său politic 'România frumoasă', că, în cazul în care va fi aleasă şef al statului, va schimba Guvernul Ponta.

'Sunt cel mai bun candidat din această competiţie. România nu va avea de ales, pe 2 şi 16 noiembrie, idealul de preşedinte. Sunt convinsă că, în această ţară, poate în această hală, există oameni care ar putea să conducă mai bine decât oricare dintre cei care candidează la Preşedinţia ţării, dar doar cei care ne-am înscris în competiţie putem fi aleşi. Dintre cei care s-au înscris în competiţie, sunt cel mai bun candidat', a afirmat Udrea.

Candidata PMP a adăugat că România are nevoie, din noiembrie 2014 încolo, de un model de preşedinte capabil să construiască.

'Este mult de făcut cu această ţară. Eu sunt un om care a demonstrat în trecutul meu că pot să edific, că pot să ridic lucrurile, că pot să le aşez pe un făgaş care să însemne un drum înainte, că pot să las în urma mea lucruri concrete făcute pentru oameni', a spus Elena Udrea.

Ea a subliniat că, în cazul în care va ajunge preşedinte, va impune 'un Guvern competent'.

'Voi schimba Guvernul Ponta. Nu cred în candidaţii care afirmă că pot lucra cu acest Guvern. Nu ai cum să lucrezi cu un Guvern care a distrus ţara în doi ani de zile, care nu a fost în stare să profite de fundamentul solid pe care Guvernul Boc l-a lăsat şi să continue creşterea economică pe care a găsit-o atunci când a venit la Palatul Victoria. Nu cred în candidaţii care spun că pot lucra cu orice premier. Înseamnă că nu-ţi pasă de ţară dacă poţi lucra cu Victor Ponta şi Guvernul lui. Nu pot lucra cu premierul Victor Ponta, nu am cum să lucrez cu un premier incompetent, fără viziune, incapabil să-şi facă o echipă profesionistă.(...)Voi schimba Guvernul Ponta şi voi aduce la Palatul Victoria un Guvern capabil să pună în practică viziunea pentru România care înseamnă locuri de muncă, o economie privată puternică în care antreprenoriatul să fie răsplătit după implicare, după asumarea riscurilor, să fie stimulat să genereze locuri de muncă', a declarat, joi, Elena Udrea.

Candidata PMP a adăugat că, în viziunea sa, România trebuie să fie ' bine orientată geostrategic'.

'Iar această orientare geostrategică trebuie să se traducă în bunăstare pentru români. Voi milita nu doar pentru întărirea acestor parteneriate care asigură securitatea militară a României, ci şi pentru a întări legăturile comerciale cu partenerii pe care-i avem. Asta înseamnă o integrare mai puternică în UE şi dezvoltarea parteneriatului strategic cu SUA în zona comercială, economică', a susţinut Elena Udrea.

Ea a arătat că 'România frumoasă' este atât sloganul sub care candidează, cât şi promisiunea pe care o face românilor.

'România frumoasă este ţara în care fiecare român îşi doreşte să trăiască. România frumoasă este ţara în care oamenii au motive să zâmbească pe stradă, sunt optimişti în legătură cu ziua de mâine', a spus candidata PMP.

Ea s-a declarat, totodată, un garant al statului de drept.

' Voi fi un garant al justiţiei şi cred că, în fiecare moment al discursului meu de candidat, voi spune un lucru: să fie justiţie chiar de-ar fi să piară lumea, să fie justiţie până la capăt.(...) Voi fi un garant al statului de drept, al depolitizării instituţilor publice şi al bunei funcţionări a acestor instituţii', a afirmat Elena Udrea.

Candidata la Preşedinţie a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, şi-a lansat joi programul politic 'România frumoasă', având ca prioritate renaşterea economiei româneşti prin reindustrializare şi dezvoltarea agriculturii.

Evenimentul s-a desfăşurat într-o hală dezafectată a fostei uzine 'Republica'.

Candidata PMP la alegerile prezidenţiale s-a îmbrăcat, pentru acest moment, într-o salopetă muncitorească de culoare bleumarin şi a purtat pe cap o cască de protecţie de culoare galbenă.

Elena Udrea a afirmat că a ales să-şi lanseze programul politic într-un astfel de loc întrucât acesta este reprezentativ pentru 'dezastrul pe care l-a produs de-a lungul anilor, în România, guvernarea roşie - PSD, PDSR, FSN '.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 2014
Emil
Seriozitate maxima
Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ