Elena Udrea: Traian Băsescu nu va fi prim-ministru în mandatul meu de preşedinte

| 08 sep, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, luni seară, că Traian Băsescu nu va ajunge prim-ministru al României, dacă ea va câştiga alegerile prezidenţiale.

Udrea a afirmat, la Suceava, că şeful statului are suficiente calităţi pentru a fi un prim-ministru bun, însă nu va fi premier în mandatul său. 

'Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de preşedinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administraţiei, iar în al doilea rând pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. În opinia mea, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun, pentru că are zece ani în administraţie, dar eu cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun', a precizat Udrea.

Ea crede că majoritatea va fi formată din 'cei care vor vrea să vină lângă un preşedinte puternic cu un proiect de ţară care să însemne o Românie frumoasă'.
Elena Udrea admite că viitorul prim-ministru al României ar putea fi chiar şi o femeie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ