Elena Udrea: Traian Băsescu se va înscrie în PMP în 22 decembrie

| 22 oct, 2014

Traian Băsescu se va înscrie în PMP în 22 decembrie 2014, a doua zi după ce îşi va termina mandatul de şef al statului, a declarat preşedintele PMP Elena Udrea, candidat la Preşedinţie.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a precizat că Traian Băsescnu nu va prelua o funcţie de conducere în PMP. "La noi nu a ca la PSD, dacă vom dori să schimbăm conducerea, vom face alegeri".

Nu ştiu ce va face domnul preşedinte. Ne-a transmis doar să-i găsim loc pentru nişte tablouri pe care le aduce. I-am şi găsit', a mai declarat candidata PMP la prezidenţiale.

Citeşte şi:  Băsescu: Poate fi discutată moralitatea îndoielnică a susținerii PMP de către președinte, dar nu legalitatea

Citeşte şi: DEZVĂLUIRE! Cum a ajuns Elena Udrea şefa PMP

Udrea a ajuns președintele PMP după ce a pierdut alegerile pentru șefia PDL. Acum, fostul consilier prezidențial și ministru, vrea să intre în cursa prezidențială. ”Sunt urmașa lui Traian Băsescu” a spus mereu Elena Udrea, care l-a mazilit pe Cristian Diaconescu, cel pe care chiar ea l-a nominalizat drept candidatul PMP la Cotroceni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
doua zdrente bune de legat
Sunteti iubita presedintelui? No, we just f*ck
Astia doi se merita reciproc. Pacat ca nu exista puscarii mixte in Romania. Sa-si tina de urat, in aceeasi celula!
22 oct, 2014
cazacu andrei
BAse in PMP
BAsescu a fost mereu o persoara corecta, care a stiut sa zica adevar in ciuda faptului ca asta era bun sau rau...Acum nu sunt mirat de loc de faptul ca se va inscrie la inscrie la PMP, din motivul ca a stiut mereu cine e Elena Udrea, adica o femeie care a avut scopuri in viata, obiective bine definite etc. etc. E o laegere foarte buna a lui Base, sustin si eu acest partid care are in frunte o femeie foarte puternica, si o femeie care intr-adevar vrea sa schimbe ceva .... Gata de schimbare si dezvoltare ...Inainte cu Udrea !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ